March 2Mar 2 5 hours ago, Shan Jan said:RIP @bags Nije to nista sta nas tek ocekuje naredne 3,4 godine.
March 4Mar 4 On 19. 2. 2026. at 14:29, Shan Jan said:Uvek sam se cudio odakle toliko ljudi na severu Maroka i Alzira. U mojoj glavi sve je to pustinja do Mediterana.Mislim da je Alzir imao ukupno 3 miliona ljudi pre Francuza, onda su dosli Francuzi i ubili skroman milion, i posle su krenuli antibiotici a nije stigla industrija i sa tih 3 miliona nagruvali su na danasnjih 50 u XXom veku. Verujem da su zato i uspeli da izbace Francuze jer je odjednom stvoreno jako puno stanovnistva da se bori protiv okupatora, ali s druge strane kako moze ekonomija da izgleda sa takvim brojevima...
March 4Mar 4 @vememah hvala za ovo. Moj sedmogodišnji klinac je trenutno opsednut geografijom, između ostalog i zastavama. Raspametiće se kad vidi. Nakon isteka zabrane ekrana…
March 5Mar 5 21 hours ago, Filozof manijak said:Mnogo bolje nego ako fali stanovništva.Pa sad, ne valja ni kad fali, ne valja ni kad je bas tako lud rast...