January 23Jan 23 Evo jednog daleko intenzivnijeg doživljaja Sound and Vision, za koji je zaslužan Beck, a na šta mi je prijatelj недавно skrenuo pažnju:Iz komentara na video, nakon milion godina, saznajem ko je Beckov otac it’s even cooler knowing it’s his dad conducting the orchestraDavid Campbell - Arranger | Composer | Conductor
March 25Mar 25 30 minutes ago, Ras said:Koliko je ovo ''klasicnije'' od rabljene Boemske rapsodije. Predivna stvar.
March 25Mar 25 Prvi put sad vidim Varšavu uživo i apsolutno je fantastična. Evo sada slušam Low (plus Kraftwerk Radioaktivitat).Sa istog tog nastupa sam već kačio Stay na prethodnoj strani, a evo i snimka od oko 40 minuta (ali bez Varšave!?) Edited March 25Mar 25 by Ras
March 25Mar 25 5 hours ago, Ras said:Pretpostavljam da ti je poznato ovo dole.Bez obzira na to Warszawa je genijalna.
March 25Mar 25 U nedelju, pre koncerta Još gori, u Bulevar Booksu, pustiše Moonage Daydream, koju nisam čuo jedno 25-30 godina.Sad sam pustio koncertnu verziju koja je izuzetna, devojčice u transu, Ronsonova solaža...(Od celog filma upravo mi se najviše urezala slika devojke koja pravi koreografiju rukama i peva "Keep your 'lectric eye on me, babe...")