January 11, 20169 yr jebote, teski bedak nadala sam se da cu imati priliku da ga slusam uzivo prosle godine isla u berlin da vidim onu V&A museum izlozbu..bar to
January 11, 20169 yr Jbt, do pre 10 minuta nisam verovao da David Bowie može da umre... tako nekako...
January 11, 20169 yr u subotu, na jednoj sedeljci, čuh novi album prvi put, tada se valjda i pojavio. tu su bili i neki muzičari, pričali smo o tome kako album zvuči sveže, moćno i utegnuto, i pre svega relevantno, i da je valjda prvi album na čijem omotu nema njegove slike, eto, baš čudno, zašto li je to uradio. i evo zašto je uradio.
January 11, 20169 yr Jeziv je Blackstar spot, je li ono Major Tom u njemu? I Lazarus je nevjerovatan.
January 11, 20169 yr Kad sam prvi put odgledala Blackstar, pomislila sam, jebogbob, ovaj kao da pravi sebi i majoru Tomu ( mada je to isto) spomen za vjek vjekova.
January 11, 20169 yr Kad sam prvi put odgledala Blackstar, pomislila sam, jebogbob, ovaj kao da pravi sebi i majoru Tomu ( mada je to isto) spomen za vjek vjekova. jel nije spejs oditi metafora o 'putovanju' , od stanja prizemnosti do uradjenosti i nazad itd a blekstar, zaista, autorekvijum
January 11, 20169 yr Samo sto sam ustao i bas razmisljam da pustim Blackstar i onda palim forum i vidim topic i rekoh neko je otvorio zbog albuma. Ne mogu da verujem, ovo je neka njegova igra.