Desmond Bojčinski Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 Stvarno su sise ako ne izbace produženu verziju, bar sa scenom kad Semjuel opravdava ubistvo generala, i kad izvlače slamke ko će da iznosi leš napolje
I*m with the pilots Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 Kako se cita prezime "novog serifa", Gogins ili Godzins? Posle gledanja filma pogledah na IMDBu ko je covek, ni ne secam se njegove uloge u Djangu....pravo osvezenje filma. Drago mi je da i ovog puta Tarantino izvukao nekog vrednog iz naftalina - Dzenifer Dzejson Li. Film - uzivancija.
Jimmy Kowalski Posted February 25, 2016 Author Posted February 25, 2016 Kako se cita prezime "novog serifa", Gogins ili Godzins? Posle gledanja filma pogledah na IMDBu ko je covek, ni ne secam se njegove uloge u Djangu....pravo osvezenje filma. Drago mi je da i ovog puta Tarantino izvukao nekog vrednog iz naftalina - Dzenifer Dzejson Li. Film - uzivancija. boldovano QT je bio njegov fan jos iz vremena Shielda, pa potom Justifieda..
Aleksandar88 Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 Gogins je odlican glumac, drago mi je da je zabo veliku ulogu u dobrom filmu. U Shieldu i posebno Justifiedu je bio fenomenalan. Ni ja ga se, sad kad razmislim, ne secam iz Djanga.
I*m with the pilots Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 boldovano QT je bio njegov fan jos iz vremena Shielda, pa potom Justifieda.. tako sam i mislila, hvala ;)
Jimmy Kowalski Posted February 25, 2016 Author Posted February 25, 2016 Gogginsova uloga u Djangu je prilicno iskasapljena u montazi. Tarantinu je bilo malo zao zbog toga, pa mu je ovog puta omogucio da zasija u sjajnoj ulozi, pisanoj bas za njega..
Ricma Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 Gogins je u Djangu sluzio Leu tj bio je njegova gorila.Gledao sam film pre dve nedelje pa nije mogao drugi put da mi promakne, kada sam prvi put gledao film nisam imao pojma o njemu a pre Hateful Eight-a sam pogledao i Shield i Justified.U par navrata u kasnijem delu filma mi se cinilo da gledam Bojda a ne Meniksa. :D
Hippie Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 Gogins je odlican glumac, drago mi je da je zabo veliku ulogu u dobrom filmu. U Shieldu i posebno Justifiedu je bio fenomenalan. + milijon.. kakva nepravda sto nije nominovan za sporednu ulogu...... nikako da se nakanim da gledam te serije
Duci Simonovic Posted February 26, 2016 Posted February 26, 2016 Prvi put ga zapazio u odličnoj komediji sa bb tortnonom daddy and them, tu je pišurija
gone fishing Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 dobar film, kurt glumi ikonu kaubojaca jednog i neponovljivog džon vejna that will be the day ^_^
Fakundo Sava Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 Naš nesudjeni šerif u seriji Sons of anarchy ,glumi trandžu očigledno
djeneralche Posted March 20, 2016 Posted March 20, 2016 Malo mi je cela prica besmislena. Jedino sto mi se svidelo je dijalog crnac general a i tu je morao da stavi besmislenu scenu oralnog zadovoljavanja. Sad sam procitao ostale strane i vidim da se devojka potencira a ja nisam video nista sem siktanja. I besmisleno vesanje. Ukratko besmisleno sto i nije nesto lose koliko je prica ravna. Nije mi prijao za razliku od odlicnog Djanga.
Recommended Posts