giuseppe Posted January 10, 2017 Posted January 10, 2017 Serije i dokumentarci ok, ali je neverovatno koliko su filmovi krš... Mislim da u USA/Kanadi nije ništa bolja situacija. Kodi ftw, i dalje.
Frank Pembleton Posted January 13, 2017 Posted January 13, 2017 Sad nesto nervozan pa reko ajde da se akam sa kliktanjem, i probao netflix sa US adresom i kod njega, recimo ima Okkupiert norveska serija.Kad sa nasim DNS-ovima pristupam jok...
giuseppe Posted January 13, 2017 Posted January 13, 2017 http://www.makeuseof.com/tag/watch-everything-netflix-matter-live/ Ali pazi i na... http://www.makeuseof.com/tag/vpns-still-work-netflix/ Ja sam se igrao sa TunnelBear-om i radilo je, pa prestalo... Uglavnom, nađi neki VPN koji je free prvi mesec, ako ih još ima, pa probaj. Setup je opisan na sajtovima, nije komplikovan.
Mil@n Posted January 29, 2017 Posted January 29, 2017 Ima li šta 4k na našem netflixu, if so, plaća li se dodatno i sl?
dragance Posted January 29, 2017 Posted January 29, 2017 (edited) Jedino resenje za Netflix je private VPN ili neki virtual VPN na kojem nema kilo i po korisnika. Uglavnom je to igra macke i misa, dosta resenja radi u pocetku, ali cim pocnu da primecuju veci broj razlicitih korisnika sa istog servera, odmah ga blokiraju. Dok god se to drzi u granicama razumnog, proci ce. Alternativa je Amazon Prime Video, koji ne jebe pravila ni 2% (kao Netflix u pocetku). Edited January 29, 2017 by dragance
Frank Pembleton Posted February 16, 2017 Posted February 16, 2017 Jel vam radi onaj download za offline gledanje na PC-u? meni jok...
bosque Posted February 19, 2017 Posted February 19, 2017 (edited) jel gledao neko '13th' http://www.relevantmagazine.com/slices/netflix-now-allowing-13th-be-screened-public-even-without-subscription, sad se rasplakah samo od trejlera https://www.netflix.com/fr-en/title/80091741 Edited February 19, 2017 by bosque
hazard Posted February 20, 2017 Posted February 20, 2017 Serije i dokumentarci ok, ali je neverovatno koliko su filmovi krš... Mislim da u USA/Kanadi nije ništa bolja situacija. Kodi ftw, i dalje. Sto se Kanade tice, izbor filmova na Netflixu je sasvim dobar. Ja sam se iznenadio sto kada sam otisao u Srbiju nisam mogao da gledam preko netflixa Futuramu - ko to ima prava na Futuramu u Srbiji? Ne secam se da sam je ikada video na nekoj nasoj televiziji.
gospa buba Posted February 20, 2017 Posted February 20, 2017 Sto se Kanade tice, izbor filmova na Netflixu je sasvim dobar. Ja sam se iznenadio sto kada sam otisao u Srbiju nisam mogao da gledam preko netflixa Futuramu - ko to ima prava na Futuramu u Srbiji? Ne secam se da sam je ikada video na nekoj nasoj televiziji. mislim da je foks jednom pokushao sa futuramom, ali nisam sigurna. nema je definitivno za srb/cro, sad sam gledala. a bash bi bilo lepo :)
renne Posted February 20, 2017 Posted February 20, 2017 Sto se Kanade tice, izbor filmova na Netflixu je sasvim dobar. Ja sam se iznenadio sto kada sam otisao u Srbiju nisam mogao da gledam preko netflixa Futuramu - ko to ima prava na Futuramu u Srbiji? Ne secam se da sam je ikada video na nekoj nasoj televiziji. Pink ima prava, ali nisu nikada prikazivali, tad su kupovali prava na tone
Amelija Posted February 27, 2017 Posted February 27, 2017 Završio sam OA, tjah©, glupavo je kao da su priču napisali neki klinci koji još pride nisu znali kako tačno da završe sve što su započeli eventualno bi imalo smisla kada bi se ispostavilo da je sve to kompletno neko sanjao :D
Hamlet Strašni Posted February 27, 2017 Posted February 27, 2017 Ja juče završio. Meni bilo ok. Mislim ne fantastično, ali dovoljno uvrnuto da bi bilo zanimljivo. Jel sam rekao da sam a serias of anfortunate event zbindžovao isto veče kada se pojavilo 13.1. Nije loše. Preporuka
Recommended Posts