Jump to content
IGNORED

Obrazovanje 21. veka - reforma ili propast

bigvlada

Recommended Posts

Posted

Ako je neko nameravao da preuzme besplatne udžbenike s Kavčićevog sajta, možda bi bilo pametno da požuri.

Posted
1 hour ago, Jumanji said:

Švedski zvaničnik: Školski sistem u Srbiji staromodan, nastavnici autoritarni

https://rs.n1info.com/vesti/svedski-zvanicnik-skolski-sistem-u-srbiji-staromodan-nastavnici-autoritarni/

Nista licno, da ne bude zabune... :) 

A jel im objasnio taj svedski zvanicnik kako se u prva 2 meseca korone obracunati sa starijom populacijom, kako koronu tretirati mimo sveta?

Da izvines, pun mi je kufer tih belosvetskih pametnjakovica specijalizovanih da za dobre pare idu okolo i pricaju prazne price.

Obaska sto ce bas Svedjanin ili bilo ko drugi da nam objasni da nam je obrazovanje u kurcu...

Samo smo jos njega cekali.

Posted

Ali je godpodin Šved sve u pravu u ovom slučaju. :nobles:

Posted

Opet neka ujdurma zlog midžeta &co, pored toga što će da crknu od muke, jer nisu pioniri u ovome

• 3 weeks later...
Posted

Ovo smatranje da se guranjem hardvera u škole, kad god ima para, rešava stvar mi nije jasna. A to se radi već 15 godina unazad. Mislim, nije da to nije ništa, ali se radi naopako od onoga kako bi trebalo. Umesto da ide - ekspertiza-projekat-softver-hardver, sve ide obratno. Sad već svaka škola (barem u BG) ima otprilike četrdesetak računara (negde i više), uz to i dosta multimedijalnih eksternih uređaja, ali svako to koristi prema nahođenju. Hoću reći - nedostatak hardvera tu ne vidim kao osnovni problem.

Posted
On 28.4.2021. at 22:10, Taihoskopija said:

Ali je godpodin Šved sve u pravu u ovom slučaju. :nobles:

Plus nije on ni glorifikovao Švedsku, kad odvojiš šta je konkretno rekao u odnosu na to kako je N1 to spakovao. Što takođe dosta govori, mi ili sebe vidimo ili na nebesima ili u blatu. Nema sredine iz koje se može negde pokrenuti - nema veze da li smo statični na vrhu ili na dnu, samo da budemo statični.

• +1 2
Posted

Navodno ga Šarčević gura. Pravićemo Ivanku od blata...

Posted
15 minutes ago, Frank Pembleton said:

Ode Ivanka...
Jel znamo nešto o ovom novom?

.... Shiit has hit the fan!

Znamo da mi je bio mentor na diplomskom.