Tsai Posted November 23, 2016 Posted November 23, 2016 Pa ne znam bas. Sa jedne strane RG, a sa druge oi, vimbi, uso, zavrsni turnir, i broj 1 Ja bih ipak potpisao ovo drugo
goofs Posted November 23, 2016 Posted November 23, 2016 AO i RG Nije uopste toliko losa sezona bila, previse je Novak pauzirao i to ga je kostalo broja jedan. I naravno sve ovo poslednjih meseci ne uliva poverenje za narednu godinu, no videcemo.
renne Posted November 23, 2016 Posted November 23, 2016 Pa ne znam bas. Sa jedne strane RG, a sa druge oi, vimbi, uso, zavrsni turnir, i broj 1 Ja bih ipak potpisao ovo drugo +1
levi Posted November 23, 2016 Posted November 23, 2016 Manje više sezona u brojkama Ono što ne može da se izrati brojkama je ovakav kraj i to što se ne vidi kraj tunela
Time Crisis Posted November 23, 2016 Posted November 23, 2016 AO i RG Nije uopste toliko losa sezona bila, previse je Novak pauzirao i to ga je kostalo broja jedan. I naravno sve ovo poslednjih meseci ne uliva poverenje za narednu godinu, no videcemo. Novak je konačno osvojio RG, prvi (i verovatno poslednji) igrač posle Lavera koji je držao sva četiri slema, ne da nije loša već je istorijska. :) Praktično jedini minus su mu Olimpijske igre, ali tenis na OI ionako nikad nije bio previše popularan.
Max Morlock Posted November 23, 2016 Posted November 23, 2016 Pa ne znam bas. Sa jedne strane RG, a sa druge oi, vimbi, uso, zavrsni turnir, i broj 1 Ja bih ipak potpisao ovo drugo Da nije prso ko lajsna i da je zadržao no. 1 samo sa AO i RG, potpisao bih prvo, ovako... ono drugo. Sent from my SM-N910C
levi Posted November 23, 2016 Posted November 23, 2016 Praktično jedini minus su mu Olimpijske igre I to što je sjebo sebi karijeru
Time Crisis Posted November 23, 2016 Posted November 23, 2016 I to što je sjebo sebi karijeru Obični tračevi
levi Posted November 23, 2016 Posted November 23, 2016 Kako tračevi? Ima novog člana tima, to nije trač. I od tada je mnogo slabiji igrač nego što je bio, ni to nije trač
Time Crisis Posted November 23, 2016 Posted November 23, 2016 Kako tračevi? Ima novog člana tima, to nije trač. I od tada je mnogo slabiji igrač nego što je bio, ni to nije trač Od kada? Ako misliš na Pepea Imaza, sam Djokovic je rekao da s njim radi već nekoliko godina.
levi Posted November 23, 2016 Posted November 23, 2016 Od kada ga je unapredio u trenera i i uveo u tim sa ostalim trenerima
Time Crisis Posted November 23, 2016 Posted November 23, 2016 Od kada ga je unapredio u trenera i i uveo u tim sa ostalim trenerima Ima li neki citat da je "unapređen" i da sad ima drugačiju ulogu nego što je imao ranijih godina? :)
levi Posted November 23, 2016 Posted November 23, 2016 Đoković: Imas mi je trener, a ne guru Đoković je u Pariz stigao bez glavnih trenera Borisa Bekera i Marijana Vajde, a u društvu Španca Hosea Pepea Imasa
Čutura Posted November 23, 2016 Posted November 23, 2016 ^ jesi li ga vidjao u boksu prethodnih godina?
goofs Posted November 23, 2016 Posted November 23, 2016 Sjebavao je on i ranije karijeru raznoraznim Tod Martinima pa se vracao jaci i bolji. Nije do Pepea, do njega je i njegove glave i motivacije, ako krene da grize (i jede) ponovo vratice se vrlo brzo na prvo mesto. A glede diskusije - u ovom trenutku, dakle ove godine, RG je bio mnogo bitniji od svih ovih drugih navedenih zajedno. Drzao je 4 slema u rukama. Za OI ce imati jos jedan pokusaj, ostalo je vec osvajao.
Recommended Posts