ordi Posted December 23, 2015 Posted December 23, 2015 (edited) za lvl0 845341 Identify Swear Words And Insults In Tweets plaća se 4 c po tasku edit: ja ne prođoh kviz :( Edited December 23, 2015 by ordi
Gospodin Slucaj Posted December 23, 2015 Posted December 23, 2015 (edited) aha nije bas lak sad cu da proverim svoje odgvore pa cu submitovati ne prodjoh ni ja a bio sam siguran da prolazim da pisem tickete? Edited December 23, 2015 by Gospodin Slucaj
ordi Posted December 23, 2015 Posted December 23, 2015 (edited) oni odgovori "lmao" nisu pogrdni, da znaš. ja reko ismevaju ih. edit: ajd, držim ti fige jer ulazi u acc, no skinuli ga s liste. ako prođeš kviz, stavi ga na auto refresh pa kad ga opet upecaš Edited December 23, 2015 by ordi
Gospodin Slucaj Posted December 23, 2015 Posted December 23, 2015 (edited) ne mogu da submitujem tickete ovo ce mi spustiti ispod 70% accuracy blah haha imacu 69% accuracy Edited December 23, 2015 by Gospodin Slucaj
Gospodin Slucaj Posted December 23, 2015 Posted December 23, 2015 ne znam baca me na twitter ali nema veze sad razmisljam i ima smisla u onome sto traze 1 tvit kaze za sliku obame i zene mu da bi ova mogla da ga isprebija (u fazonu izgleda dovoljno snazno za to) ja rekao da nije demeaning kad ono jeste i sta sad da im drzim slovo o odnosu zena i muskaraca neka spremio sam se da ce mi trebati mesec dana za lvl imam jos tri nedelje
ordi Posted December 23, 2015 Posted December 23, 2015 odakle sumbituješ tiket? da li si išao na help pa na my support ticket? ja sam svugde dala odgovor yes i izbacilo me sa 50%
cedo Posted December 23, 2015 Author Posted December 23, 2015 ne znam baca me na twitter i meni se isto desilo pao sam sa 60 % @ordi ... znas li gde mogu da vidim moju statistiku na rainforestu, spominju je, ali ja nista ne vidim na profilu
Gospodin Slucaj Posted December 23, 2015 Posted December 23, 2015 evo opet tvitovi ovaj put sam prosao sa 9/10 ali je bilo lako
Amos Posted December 23, 2015 Posted December 23, 2015 Jbt, nisam stigao ni prvi da zavrsim a vec su ih povukli.
Gospodin Slucaj Posted December 23, 2015 Posted December 23, 2015 aha odose no dobro malo sam nabudzio statse
ordi Posted December 23, 2015 Posted December 23, 2015 (edited) i meni se isto desilo pao sam sa 60 % @ordi ... znas li gde mogu da vidim moju statistiku na rainforestu, spominju je, ali ja nista ne vidim na profilu probaj da iz inboxa na CF u poruci koju dobiješ kad te obaveštavaju o isplaćenom iznosu za rainforest prekopiraš link koji vodi ka tvom profilu. tamo ti piše samo broj odrađenih zadataka, nema procenta. dalje, klikom na history ti stoji svaki zadatak koji si radio i koliko ti je po osnovu njega isplaćeno. javi da li si se snašao. Edited December 23, 2015 by ordi
cedo Posted December 23, 2015 Author Posted December 23, 2015 (edited) evo moje statistike sa rentanim referalima ... jucerasnja je relevantna, posto danas jos traje, a desetodnevna nije tacna posto nemam svih 10 dana isti broj referala pa prosek racuna sa max brojem probaj da iz inboxa na CF u poruci koju dobiješ kad te obaveštavaju o isplaćenom iznosu za rainforest prekopiraš link koji vodi ka tvom profilu. tamo ti piše samo broj odrađenih zadataka, nema procenta. dalje, klikom na history ti stoji svaki zadatak koji si radio i koliko ti je po osnovu njega isplaćeno. javi da li si se snašao. to znam ... ne vidim uspesnost tamo Edited December 23, 2015 by cedo
Gospodin Slucaj Posted December 23, 2015 Posted December 23, 2015 ovaj avg za referale je bas nizak ja sam se malo igrao s onim njihovim kalkulatorom i treba mi avg od tako negde 4 da bih zaradio neku lovu inace sam imao "bizmis" plan da zbudzim account na neobuxu uz pomoc para sa drugih ptc sajtova ali nista od toga ocigledno necu vise ni da gledam reklame imam tih 50 (ili bese 100?) koliko mi treba na neobuxu i toeto
cedo Posted December 23, 2015 Author Posted December 23, 2015 i sam sam skeptican prema tome, no, barem za sada nije tako pogledaj jucerasnju zaradu (to je na 148 rentanih referala) ... ~ $1.3 ja sam vise nego zadovoljan sa 30-40 $ od rentanih referala mesecno to je ni orao ni kopao novac
Recommended Posts