Gospodin Slucaj Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 izasao job za lvl0 da se odredi da li je nesto blog ili nije
Gospodin Slucaj Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 expelled again srecom ne ulazi u statistiku dao mi dva broken linka i ja po nazivu sajta zakljucio je li ili nije blog i on mi napise dao sam ti broken link nisi mogao da znas je li blog ili nije dao mi i fb i google+ sto takodje nisu blogovi a u objasnjenju trazi razlikovanje blogova od novinskih clanaka u cemu je fora tu lol
cedo Posted December 21, 2015 Author Posted December 21, 2015 pa ako je broken link, onda broken link ... ne nagadjaj a u objasnjenju imas za socijalnu mrezu da nije blog, mislim
Gospodin Slucaj Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 onda nisam video to za socijalne mreze jel mozes da proveris molim te da im napisem ticket i kazem im ej majmuni ja imam faks kako se to ophodite prema meni hahha :D (necu to pisati)
cedo Posted December 21, 2015 Author Posted December 21, 2015 (edited) moras da imas screenshot za da napises validan tiket a ako se ne racuna u statistiku, i ne vredi da se mucis da pises tiket, ako nije stalan job id nego, za validan tiket jos dok si na correction strani palis tiket (iz drop downa gore, imas poslednju opciju) odmah 1. uzimas screenshot za svaki pogresan odgovor/korekciju za koju mislis da se zalis 2. saberes sve relevantne linkove i zalepis ih u tekst zalbe (ili od buttona sto se klikcu, ili od slike (ako je ima u pitsnju) 3. napises zasto smatras da je tvoj odgovor ispravan 4. budes pristojan nece te ni pogledati, ako nemas sve ovo gore edit ... isto tako, na correction strani imas opciju (radio buttone) da se slozis sa korekcijom ili ne tu isto mozes da napises objasnjenje (tacka 3 gore i 4 -pristojnost se podrazumeva :)). ima jobova gde to uzimaju u obzir Edited December 21, 2015 by cedo
Gospodin Slucaj Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 ok necu pisati ticket jer nisam sacuvao screenshotove samo se osecam prilicno glupavo sad bas su me presli i molim te proveri da li nesto kazu za socijalne mreze ili sam ja slep pa nisam video
ordi Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 ordi, kada isplacuju bonus na rainforest ? danas, do sada imam 23 hita jel na svakih 10 isplacuju 10% a onda na 100 jos 20% ? kako to ide? e da ... dao mi je test od 28 koraka, prekinuo sam ga na 9om zbog nejasnog uputstva :P bonus ide obično oko 1:30AM po našem
cedo Posted December 21, 2015 Author Posted December 21, 2015 (edited) ok necu pisati ticket jer nisam sacuvao screenshotove samo se osecam prilicno glupavo sad bas su me presli i molim te proveri da li nesto kazu za socijalne mreze ili sam ja slep pa nisam video Overview In this task, you will review links and decide if they are blogs. What is a blog? Blogs tend to be websites that have multiple articles and are usually opinion or advice pieces, unlike news articles which are objective reporting (at least they try to be objective). Blogs will also have pretty charged language, evoking an opinion. For example, a news article might say something like 'Sales for the new phone were in the thousands, which was far below expectations'; a blog might say the same thing like this: 'The new company only sold a mere 1000 phones.'-- the use of the words 'Only' and 'Mere' suggest that the author is conferring judgment and therefore it is an opinion piece. They will usually have a date and listed author for each article. Example How to tell the difference between a blog and a news article! A news article will be objective reporting of facts without trying to convince you of anything (Example), while a blog article may have some facts in there, but it eventually is trying to convince you of something (Example). Thank You! Your good work on this assignment helps our client serve their customers better by having the most accurate information possible for businesses. Thank you for your help! ipak je to bilo na utvrdjivanju sta je article/clanak Edited December 21, 2015 by cedo
pbg12345 Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 (edited) kako da zavrsim task? posto mi posle svakog odradjenog posle "pregleda" (kada kliknem submit&continue) otvara novi, ako samo zatvorim taj novi jel mi racuna da sam dao svih 10 pogresnih odgovora ili moze tako? i drugo pitanje malopre resavam, prvi 9/10 90% accuracy, drugi 10/10 91% accuracy, sledeci 10/10 91% accuracy, cetvrti 10/10 accuracy i onda peti 9/10 i pokazuje mi 86%accuracy nista mi tu nije jasno, kako su dosli do 86%? Edited December 22, 2015 by pbg12345
ordi Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 kad nećeš dalje da radiš task, a nećeš ni da ga submituješ, idi slobodno na give up. give up je kao da ga nisi ni otvarao, bez brige.
pbg12345 Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 ok, hvala :) evo ga novi posao za nas pocetnike
Gospodin Slucaj Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 (edited) evo ga opet blogovi da ne znam da li da se usudim da opet pokusam Edited December 22, 2015 by Gospodin Slucaj
pbg12345 Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 meni ovo deluje najteze od tri dosadasnja posla
Gospodin Slucaj Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 nemoguce je proci test trazi da se odgovori na broken linkove a ako odgovoris racunace ti netacno
Recommended Posts