steins Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 733177 jbga, puče - 64% ako iko rešava - ona slika debele gole žene jeste slika artista, banda ili tako nešto kao i slika ona dva lika koji stoje u nekom parku (prva) - iako google ne izbacuje ama baš ništa oko toga.
Gospodin Slucaj Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 ma nisi trebao da guglas jel slika muzicara bas bas nego da li bi MOGLA biti slika muzicara treba biti malo glup za ove poslice tako sam ja jednom se zdao pun elena i kreativnosti u objasnjavanje tvitova i prso
steins Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 ma nisi trebao da guglas jel slika muzicara bas bas nego da li bi MOGLA biti slika muzicara treba biti malo glup za ove poslice tako sam ja jednom se zdao pun elena i kreativnosti u objasnjavanje tvitova i prso da, to sam ukapirao posle, u obrazloženju :D ali za onu debelu gologuziju ....baš što je mnogo mnogo je....
Frank Pembleton Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 E mene ubedjivali da ona keti peri nije gola na krevetu ;)
steins Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 a jel se u statistiku računaju i odgovori sa poslova koje si pao?
Gospodin Slucaj Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 pa zavisi od posla ovaj sa muzicarima ulazi u statse
steins Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 pa zavisi od posla ovaj sa muzicarima ulazi u statse mislim, da li u statse ulaze i oni (tačni) odgovori sa poslova koje nisi prošao?
Gospodin Slucaj Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 sad si me zbunio cela statistika nekog posla ti ulazi u statse
steins Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 sad si me zbunio cela statistika nekog posla ti ulazi u statse bez obzira da li si prošao posao ili nisi? da pojasnim - ja sam sad fejlovao ovaj job sa slikama - da li mi odgovori/tačni odgovori sa tog joba ulaze u generalnu statistiku pri podizanju lvla.... pitam zbog ovih uslova You need to have worked on at least 5 different jobs. You need to answer at least 100 test questions.
cedo Posted December 28, 2015 Author Posted December 28, 2015 (edited) Email invalid business email To je isti problem kao i kod moga sure ... fejsbuk email se nije poklapao (ili nesto tako) ali prvo probaj odavde da se logiras https://tasks.crowdflower.com/sessions/new i iscisti kukije Edited December 28, 2015 by cedo
steins Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 To je isti problem kao i kod moga sure ... fejsbuk email se nije poklapao (ili nesto tako) ali prvo probaj odavde da se logiras https://tasks.crowdflower.com/sessions/new i iscisti kukije ovo je meni resilo isti problem.
steins Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 Pa ko ume.... Послато са D6503 уз помоћ Тапатока
Recommended Posts