Bujodrag Posted July 18, 2016 Share Posted July 18, 2016 Pripadnost našima ili njihovima je oduven bila glavni kriterijum prilikom ubijanja. Link to comment
Dagmar Posted July 18, 2016 Share Posted July 18, 2016 Значи то они збиља почињу да фурају као државну политику? Pa nije državna politika ako kažeš da protiv nečeg ne možeš da se u potpunosti izboriš. Tj možeš, da za tih 1000 ljudi pobijenih u terorističkim islamskim napadima, isprazniš Evropu nekoliko miliona ljudi, samo to je malkice nelegalno. Ili možda imaš neku brilijantnu ideju koja svima izmiče kako da se ne živi sa terorizmom? Link to comment
freakns Posted July 18, 2016 Share Posted July 18, 2016 pa ja ne znam... ne razumem vise... daj jebote, jel moguce da se ovo ne moze resiti?! svaki jebeni hodza koji ne izadje i javno ne kaze da svako ko bude radio ovakve stvari ima da bude rascerecen u paklu, treba da visi! http://rs.n1info.com/a178150/Svet/Svet/Napad-u-vozu-u-Nemackoj.html jebeno dete! Link to comment
iDemo Posted July 18, 2016 Share Posted July 18, 2016 Ekipa sa balkana (ne samo albanci). Oni dostavljaju oruzije za pare. Njih ne interesuje ideologija. pa to i kazem Link to comment
Pontijak Posted July 19, 2016 Share Posted July 19, 2016 Pa nije državna politika ako kažeš da protiv nečeg ne možeš da se u potpunosti izboriš. Tj možeš, da za tih 1000 ljudi pobijenih u terorističkim islamskim napadima, isprazniš Evropu nekoliko miliona ljudi, samo to je malkice nelegalno. Ili možda imaš neku brilijantnu ideju koja svima izmiče kako da se ne živi sa terorizmom?Hajd sto je nelegalno to se da resiti tako sto se donesu zakoni kojim to postane legalno plus se donesu zakoni o totalnom neprimanju ikakvih izbeglica. Malecki problem je sto ti milioni koje treba deportovati ne bi sedeli krotko kao nekadasnji evropski Jevreji koji su isto deportovani po tadasnjim zakonima rajha. Tako da nema nista od takvih resenja jer bi se takvim zakonima urusio pravni poredak i jedino diktatura ima moc da sprovodi takve zakone plus sto bi francuski gradovi poceli da lice na sirijske. Tako da nema brzog resenja i izgleda da ovo postaje nova evropska stvarnost a kako ce da se razvija ko to zna. Uostalom Izraelci u takvoj situaciji zive od maja 1948 pa su eto izgradili uspesnu drzavu i nisu postali kolektivno ludi a po njhovim gradovima su teroristicki akti kao dobar dan, takoreci deo svakodnevice jer se nikad ne zna kada ce i sa koliko zrtava da se desi. Ne preostaje Francuzima nista drugo osim da nauce da zive u ovome, drzava ce da se bori protiv terorizma kako zna i ume. I najbitnije je sacuvati one vrednosti zbog kojih i postoji praznik 14 jula jer ako te vrednosti budu suspendovane pa i ukinute onda vise nista nema znacaja i smisla. Jer ipak je lepse ziveti u francuskim gradovima u kojima postoji terorizam nego u severnokorejskim gradovima u kojima ovakvog terorizma nema. Послато са SM-J320FN уз помоћ Тапатока Link to comment
ToniAdams Posted July 19, 2016 Share Posted July 19, 2016 pa ja ne znam... ne razumem vise... daj jebote, jel moguce da se ovo ne moze resiti?! svaki jebeni hodza koji ne izadje i javno ne kaze da svako ko bude radio ovakve stvari ima da bude rascerecen u paklu, treba da visi! http://rs.n1info.com/a178150/Svet/Svet/Napad-u-vozu-u-Nemackoj.html jebeno dete! ovo. cak i prosli put, posle pariza, reakcije, makar one koje sam ja uspeo izguglati, bile su na nivou "sranje sto se ovo desilo, bacice losu sliku na islam", a nista u vezi poginulih. sto se mene tice, svako ko ovo javno, najjavnije ne osudjuje, a to mu je apsolutno u opisu posla, celu stvar podrzava. Link to comment
Pontijak Posted July 19, 2016 Share Posted July 19, 2016 U opisu posla hodza je sirenje islama tek da se podsetimo. Kada pocnu da osudjuju ovakve akte to ce znaciti da terorizam ne pomaze sirenju islama na planeti. Koliko vidim ovako im dobro ide jer izgleda da sve vise naturalizovanih francuza arapskog porekla deli vrednosti hardcore islama a sve manje deli vrednosti frankofonije Послато са SM-J320FN уз помоћ Тапатока Link to comment
ToniAdams Posted July 19, 2016 Share Posted July 19, 2016 pa i ne verujem da pomaze, na duge staze. Link to comment
Pontijak Posted July 19, 2016 Share Posted July 19, 2016 pa i ne verujem da pomaze, na duge staze.Nasi zivoti su zbog zakona biologije kraci od tih dugih staza tako da necemo saznati a za sada im odlicno ide Послато са SM-J320FN уз помоћ Тапатока Link to comment
borris_ Posted July 19, 2016 Share Posted July 19, 2016 (edited) Nije bas tako. Tako je bilo posle Sarlija, i na ovom forumu nazalost. Kasnije su bile drugacije reakcije. I da ide mi na onu stvar parole "ovo nije islam", " islam je religija mira". Jeste, ali za muslimane. Edit: u stvari nije ni za muslimane. Edited July 19, 2016 by borris_ Link to comment
Pontijak Posted July 19, 2016 Share Posted July 19, 2016 Nije bas tako. Tako je bilo posle Sarlija, i na ovom forumu nazalost. Kasnije su bile drugacije reakcije. I da ide mi na onu stvar parole "ovo nije islam", " islam je religija mira". Jeste, ali za muslimane.Ustvari vi koji zivite u Francuskoj najbolje znate koliko se naturalizovani iz arapskih zemalja radikalizuju u islamu. Lako je nama odavde da tupimo na osnovu medija koji umeju da budu varljivi a vi zivite tamo i eto, doziveo si da cujes od coveka da mu je poginuo rodjak sa porodicom na setalistu. A jeste islam religija mira, prvo da nema nevernika na planeti milom tj islamizacijom ili fizickim unistenjem, malo se kvari koncept jer se mlate i izmedju sebe. Relgije su takvo zlo koje racinalizuje i opravdava zlocine Послато са SM-J320FN уз помоћ Тапатока Link to comment
Hella Posted July 19, 2016 Share Posted July 19, 2016 (edited) kad pitaš volove ok a koje su dobre strane puštanja nepismene radikalizovane i zatucane sirotinje u civlizaciju odgovor bude u rangu treba neko da tegli u gradskoj čistoći otpad koji ti pobacaš a ima ga puno jer si bogat zato što si ukro od njih ili e pa ja bio u egiptu znaš kako ljudi bili extra kad sam im ostavljao bakšiš ili pa jes jeo kebab posle subotnjeg lokanja nisi eee cigane jadoški pa nemaš ti pojma inače rešenje za invaziju je vrlo jednostavno samo za početak treba početi s malo oštrijim metodama od zviždanja Edited July 19, 2016 by Hella Link to comment
Pontijak Posted July 19, 2016 Share Posted July 19, 2016 Jujuju nemoj tako da potresas nezne duse od ranog jutra ???? nejo trk na blic i roni suze citajuci clanak a naci ces ga lako ???? Послато са SM-J320FN уз помоћ Тапатока Link to comment
Max Morlock Posted July 19, 2016 Share Posted July 19, 2016 (edited) ... Religije su takvo zlo koje racinalizuje i opravdava zlocine ... Suština ---------------- Enivej, ona varijanta "od ranije poznat policiji" koja tako upada u oči posle svih pokolja u Evropi (Francuskoj) prosto moli da se nešto preduzme po tom pitanju... da se reagovalo prvi put (tzv. "ranije" u "od ranije"), možda ne bi bilo drugog puta sa krvavim ulicama. Just thinkin' Edited July 19, 2016 by Max Morlock Link to comment
Pontijak Posted July 19, 2016 Share Posted July 19, 2016 Suština ---------------- Enivej, ona varijanta "od ranije poznat policiji" koja tako upada u oči posle svih pokolja u Evropi (Francuskoj) prosto moli da se nešto preduzme po tom pitanju... da se reagovalo prvi put (tzv. "ranije" u "od ranije"), možda ne bi bilo drugog puta sa krvavim ulicama. Just thinkin' Kada je u pitanju politicka korektnost i islam evropske policije upadnu u stanje slinizma sto se tice reagovanja Послато са SM-J320FN уз помоћ Тапатока Link to comment
Recommended Posts