Frank Pembleton Posted December 18, 2023 Author Posted December 18, 2023 Taman ovih dana razmišljao da "zavrtim krug" da pogledam od početka... ...shiit has hit the fan.....
copkillah Posted December 18, 2023 Posted December 18, 2023 7 minutes ago, Frank Pembleton said: Taman ovih dana razmišljao da "zavrtim krug" da pogledam od početka... ...shiit has hit the fan..... Slobodno. Ne znam da li sam to već pominjao, dobre epizode su i dalje dobre, loše su i dalje loše.
Hamlet Strašni Posted December 18, 2023 Posted December 18, 2023 3 hours ago, Frank Pembleton said: Taman ovih dana razmišljao da "zavrtim krug" da pogledam od početka... ...shiit has hit the fan..... Hoćeš li ga sa potoka skidati ili kako?
radisa Posted December 18, 2023 Posted December 18, 2023 3 hours ago, Frank Pembleton said: Taman ovih dana razmišljao da "zavrtim krug" da pogledam od početka... ...shiit has hit the fan..... Ja sam nedavno odgledao od negde sredine prve sezone dao kraja na Prvoj, kad sam uhvatio reset (jer ide stalno, u beskonačnom krugu)... I dlaje vozi odlično.... 2
kipo Posted December 18, 2023 Posted December 18, 2023 2 hours ago, radisa said: I dlaje vozi odlično.... Bukvalno kao da je danas snimano. Nedostatak mobilnih tel je najocigledniji vremenski okvir a ni to nije zasmetalo ma ni jedan jedini put da bih zapamtio. Prije godinu mozda pogledao (skoro) sve ponovo.
Frank Pembleton Posted December 20, 2023 Author Posted December 20, 2023 On 18.12.2023. at 15:29, Hamlet Strašni said: Hoćeš li ga sa potoka skidati ili kako? Verovatno pratski zaliv i drugari nisam naleteo na striming servisima... 1
radisa Posted December 20, 2023 Posted December 20, 2023 1 hour ago, Frank Pembleton said: Verovatno pratski zaliv i drugari nisam naleteo na striming servisima... Zar nije na Dizniju?
Frank Pembleton Posted December 20, 2023 Author Posted December 20, 2023 53 minutes ago, radisa said: Zar nije na Dizniju? To nemam. Mnogo je...
Recommended Posts