Jump to content

NHL 2015

Featured Replies

• Author

Nisam skoro video ovako dobru SC seriju. Pregrst golova, preokreti, poravnat skor nakon 4 utakmice. Plus sam uzeo lep novac u kladionici na plusevima. Nocas se cinilo da ce Panthersi prelomiti seriju, no Oilersi se junacki vratise, a nije ih poremetio ni kasni gol domacina. Meni je ovde tesko da navijam protiv nekoga. Florida je ekstra potkovan tim, bez slabih pozicija, sa odlicnim golmanom. Edmonton je prepoznatljiv po ofanzivi, sto posebno dolazi do izrazaja u ovom doigravanju.

• Replies 887
  • Views 62.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Jimmy Kowalski
    Jimmy Kowalski

Tek sad video ovu vest, bas me sokiralo i rastuzilo. Kao navijac Flamesa uzivao sam u magiji Johnny Hockeyja, bio je jedinstven igrac..    

• Uff, dobismo jedva. Zato je meni NHL dosta bolji za gledanje od NBA. Puno egal duela, uz dinamiku (pa i tuce), koju samo hokej donosi.

• ducca
    ducca

I Arena naravno ne prenosi istorijski meč, jer bitniji su padel Jedinstvo - Napredak, basket 3x3 beogradska liga i ostale svečanosti

Posted Images

fantastican playoff, SC included.

Edmonton je bio "tek" sesti na zapadu, startovali sa 0-2 protiv Kingsa, pa se izvukli u cetvrtoj, i nakon tog izjednacenja razvalili. napravili su 12-2 seriju da udju u SC, sto je u hokeju gotovo nemoguce.

Florida je bila peta, pa je lagano oprala Tampu i u finalu Karolinu. Toronto su samo sacekali da se ovi poslovicno samoubiju... Toronto i Washington su posle ubedljive regularne sezone potpuno zakazali u playoffu.

navijam za Edmonton cisto da im vrate za proslu godinu... inace, na slican nacin kako je Edmonton dobio nocas, tako je Florida dobila gm2. tamo je Edmonton izjednacio 20 sec pre kraja, pa Florida dobila OT, sada obrnuto... doduse, posle 3-0 u prvoj veceras pomislio sam da je tekma gotova... how little do I know D

• Author

A i bio bi red vise i da napaceni Kanadjani uzmu trofej. Montreal je osvojio pehar 9. juna 1993. godine, odnosno pre vise od 32 godine. Vancouver je imao 2 ucesca u finalima (oba puta porazeni 4-3), Edmontonu je ovo trece (takodje 2 poraza u 7 utakmica), Calgary, Ottawa i Montreal po jedno. Calgary je imao 3-2 prednost protiv Tampe, 2004. godine, Edmonton protiv Caroline, dve godine kasnije, zavrsni mec kao domacin.