Jump to content

NHL 2015

Featured Replies

• Author

Kakav spektakl u sedmim utakmicama, Dallas-Colorado, a posebno Winnipeg-St. Louis. Tesko je ocekivati vecu dramu od ovoga.hail

• 2 weeks later...
  • Replies 883
  • Views 60.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Jimmy Kowalski
    Jimmy Kowalski

Tek sad video ovu vest, bas me sokiralo i rastuzilo. Kao navijac Flamesa uzivao sam u magiji Johnny Hockeyja, bio je jedinstven igrac..    

• Uff, dobismo jedva. Zato je meni NHL dosta bolji za gledanje od NBA. Puno egal duela, uz dinamiku (pa i tuce), koju samo hokej donosi.

• ducca
    ducca

I Arena naravno ne prenosi istorijski meč, jer bitniji su padel Jedinstvo - Napredak, basket 3x3 beogradska liga i ostale svečanosti

Posted Images

Švedska-Slovenija svetsko prvenstvo

rezultat 4:0, udarci 60:8 covid19

• Author

Da, imate najboljeg golmana u celom svetu (ili su Svedjani bili neozbiljni).

Jan Oblak je došao malo da pomogne fantom

Miljenko jel gledaš susedski derbi

• Author

Gledam. Totalno blesav produzetak, gde su ovi tvoji promasili dve kontre, a Austrija one-timer za pobedu na oko 8 sekundi pre kraja (pogodjena stativa).

• Author

Ipak rutinska realizacija penala vaseg komsiluka. Bar ste uzeli bod. Nista gore nego da ostanes na nuli nakon turnira. Imali ste pre i jace postave, kada je i Kopitar dolazio da igra.

Sutra za opstanak protiv Francuske. Avstrijianci neverovatno elegantno izvodili penale.

@Miljenko jel prenosi arena(može i hrvatska) maple leafs vs. florida?

• Author

Videh kasno, pardon. Ja ocekujem da ce davati svaki mec (ili skoro svaki), u finalima konferencija. Ovaj nocas je bio na Arena 3 Premium. Za neutralne posmatrace pravi letdown, posto nije bilo neizvesnosti.

To je to 3:1 golman Harok pera

• Author

Uzbudljiva zavrsnica borbe za poslednje cetvrtfinalno mesto. Dominantan produzetak Danaca, no bez realizacije, pa su na kraju pucani penali.

Veceras inace pocinju finala konferencija u NHL. Prvo istok i Carolina-Florida.

• Author

Danska izbacila Canadu nakon preokreta u zavrsna 2 minuta utakmice. Verovatno najvece sportsko iznenadjenje minimum na nivou godine.

• Author

Florida ce izgleda najmanje problema imati bas u finalu konferencije. Luostarinen je dobio iskljucujucu kaznu zbog boardinga, uz 5 minuta PP za goste, no to nije poremetilo Pantherse. Egal do zavrsnog perioda i onda cap (dobro, nije se ni Kochetkov proslavio na golu).

Sto se WC tice, neocekivano laka pobeda USA u polufinalu. Individualno su slabiji od Svedjana, no imali su tu neku ostrinu u igri od starta i forsirali mozda i jedinu stvar gde je ovaj tim dobar; zatrpati sutevima protivnickog golmana i onda juriti odbitke. Svajcarska je ocekivano rutinirala drugog domacina (Svedjani su takodje igrali kod kuce, te je rezultat utoliko losiji); prikljucio im se i Niederreiter iz Winnipega, te ne manjka NHL iskustva.

U duelu za trece mesto je samo pitanje koliko ce Svedjani biti zainteresovani (mada se igra u Stockholmu, kao i finale, pa se verovatno nece brukati).