Jump to content
IGNORED

NHL 2015

Miljenko

Recommended Posts

Posted

Nova tri zgoditka Ovija i nanovo trijumf škvadre iz prestonice...

Rutiniranje kao takvo. :kecman:

:fantom:

Posted

javili Oviju da mu Pasrtnak i Matthews pobegli, pa presto da se zajebava :D

drugi gol :hail: 

Posted

Kako su nas pocistili Bruinsi u prvoj trecini. Umalo i cetvrti, srecom te je sut zavrsio na stativi.:sleep:

Posted

Stabilizovala se ekipa u drugoj trecini. Par solidnih prilika za poravnanje, te nekoliko sjajnih intervencija Murraya.

Posted

Lep preokret. Priznajem da se nisam nadao previse na 0-3.:happy:

Posted

ih, pa stari ste vi useri, ne bojim se ja za vas :P

• 2 weeks later...
Posted

Nadaju se i da će ovo dovesti do povratka NBA lige u grad

Posted

Kada je Philadelphia protivnik, uvek su zanimljive utakmice. Prilicno losa prva trecina i kasno primljen PP gol. Preokret u drugom periodu i naizgled prednost za lagani nastavak meca, no greska Letanga u defanzivnoj trecini vraca neizvesnost.

Posted

Ovi stigao pa prestigao Messiera... 695, osmi svih vremena. sledeci za uhvatiti, Gartner sa 708. trebace Ovi da se potrudi da ga stigne ove sezone.

takodje, dostigao Pastrnaka u sezoni, po 37 imaju... pre 5 tekmi Pastrnak je imao 9 golova vise. ludak je dao 11 u pet tekmi :wacko: Obojica teorijski jos 30 tekmi do kraja sezone. Matthews ima 36 golova i jos 31 tekmu. 

Posted

Pojma nemam ko su ovi silni Bugari što igraju za Pitsburg.

Loš Wash, Ovija nidje pride.

Posted

:D

Iscupasmo nekako pobedu. Na kraju je Murray skinuo 3-4 dobra pokusaja.:happy:

Posted

Thornton 1500. poen u karijeri :hail:

a Ovi prvi sut na gol na 6 minuta do kraja i oma gol za 2-2... do kraja je postigao jos 2 za novi hat trick :lol: 

• 1 month later...
Posted

Juce sam mislio da sam pisao u NHL delu, a ne dole ispod. Flyersi 8 u nizu, deoba prvog mesta u Metro, u svim tim tekmama 4+ gola, a i kad gube efikasni su...

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Posted

Mika Zibanejad zabio 5 komada Capsima :hail: Capsi su u uzasnoj seriji, Phila se  izjednacila sa  njima... Pittsburgh ima tekmu manje i 3 boda manje. bice tuce u Metropolitanu

Posted

Tesko ce ovi moji do vrha divizije, previse problema sa povredama. Flyersi igraju preko svih mojih ocekivanja. Napad im nikada nije bio sporan, no golmanski tandem mi ne deluje previse ubedljivo na papiru. Capitalsi bi prema kvalitetu ekipe, trebali lagano uzeti diviziju, no 4-7-2, na 13 prethodnih meceva navode na pomisao da tu nesto ne stima.