Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NHL 2015

Featured Replies

• Author

Starsi konacno umuvase jedan, sada ce biti zanimljivo. Cini mi se da njima slabije odgovara igranje van dvorane, puno gresaka u kontroli paka.

• Replies 902
  • Views 66.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Jimmy Kowalski
    Jimmy Kowalski

Tek sad video ovu vest, bas me sokiralo i rastuzilo. Kao navijac Flamesa uzivao sam u magiji Johnny Hockeyja, bio je jedinstven igrac..    

• Uff, dobismo jedva. Zato je meni NHL dosta bolji za gledanje od NBA. Puno egal duela, uz dinamiku (pa i tuce), koju samo hokej donosi.

• I Arena naravno ne prenosi istorijski meč, jer bitniji su padel Jedinstvo - Napredak, basket 3x3 beogradska liga i ostale svečanosti

Posted Images

otkud im uopšte ideja da igraju napolje u Dalasu? šta je sledeće, Tampa :dry:

• Author

Tamo je prilicno toplo, za ovo doba godine, 13 stepeni. Kako uopste odrzavaju led.:blink:

• Author

Finci izbacise USA, u cetvrfinalu U20 prvenstva, 1-0 PP golom u trecoj trecini. Amerima nije pomogao ni nepostojeci prekrsaj sudjen Fincima, na manje od dva minuta do kraja.

Rusija je dobila Svajcarce sa 3-1, Canada Slovake 6-1, a tek su krenuli Svedjani i Cesi.

• Author

Kakav povratak Capitalsa, na 2-4, manje od minut pre kraja.

• 2 weeks later...

Ovi x2. Nakon prve trećine.

Još 14 do cifre od 700 u karijeri. 

postigao posle jos jedan, usao u top10 all time po broju hat trick-ova, a trenutno je na 1 gol od Lemieuxa da udje u top 10 all time po broju golova :hail: 

Yzerman mu bezi 3, Messier 5

daj boze zdravlja, sledece sezone ulazi u top 5 all time, za dve godine stize i Hulla i Jagra. e onda, Howe nije nedostizan(801), ali za 894  Gretzkog mora jos 5 godina da igra na ovom nivou a vec su mu 34 godine... videcemo. 

btw, potpuno mi je neverovatno da jedan od rekorda Gretzkog moze biti oboren :s asisti i poeni mislim da su nedostizni. Jagr je 3. strelac i 5. asistent svih vremena i zaostaje 900+ poena za Gretzkim. 900 jebenih poena. Thornton je jedini aktivni igrac sa preko 1000 asista(1082), a covek ima preko 40 godina. Gretzky ima 1963 :o Crosby, ako ga posluzi zdravlje, moze  klub 1000. ima 785

Uz Thorntona(ast i pts), Ovechkina(goals i pts) i Crosbyja(ast i pts), jedino je jos Marleau u top 50(po golovima) od aktivnih igraca. a Thornton i Marleau su presli 4 banke i nece jos dugo....

A dje sad mečove gledat'?! Mrtav i za hokej reddit. Od jučer.

Ovi bog juri sve. I golove i više od jednog u meču i broj pp golova...

Ali dje to sad gledati?! 

Naš'o. Radi. Za sad. 

Evo još jedan najnoviji Ovi zgoditak!

Jebeni 'Lendersi. Neverovatno koliko ne leže. Taman se odbraniš 3 na 5, vrate ti se obojica kažnjenih, i ti onda popušiš gol.

• Author

I to sa ekipom koja je individualno sigurno za klasu slabija, od ovih par top timova sa Istoka.

Taj rad. Upišeš unapred pobedu kad ono...

edit: I sve grdje od grdjeg. Kakav user gol sad primiše.

Edited by stoutspectacledbold-head

Blamiranje sad već.

• Author

A evo i preokreta.:D Plus Ovi hat-trick.