May 23, 20195 yr Author Ureko si ih. Sutiraju kao corave kokoske (da ne kazem curke). Ovechkin je imao neverovatan promasaja bukvalno na metar od gola.
May 23, 20195 yr Author Zestoka treca trecina. Ja se ne secam da su Rusi ikada imali ovako opasnu kontru.
May 23, 20195 yr Author Finci dosta bolji od onog sto sam ja ocekivao (barem danas). Tesko ce se do kraja doduse nadgornjavati za gol vise. Cesi jedva povedose, a onda primaju uzasno glup gol za 1-1, nakon lose kontrole paka od strane golmana.
May 23, 20195 yr Author Odlicne utakmice danas. I Nemci su se dugo drzali. Dva cupanja sa izvucenim golmanom, to se ne desava stalno.
May 24, 20195 yr Ne pratim hokej, ali kako svetsko prvenstvo a nhl se jos nije zavrsio? Pretpostavljam da bi nekoliko igraca iz pf i f igralo u nekim reprezentacijama
May 24, 20195 yr Author Canada i USA bi bile nesto jace, mada ne mnogo, posto neki igraci koji su bili slobodni nisu pozvani. Rusija je izvela skoro najbolji sastav (Tarasenko fali); Hertl kod Ceha.
May 24, 20195 yr Ok, ali svejedno mi je glupo da se igra dok se ne zavrsi nhl, tj mozda je to tako uvek, sad primetih
May 24, 20195 yr Author Stalno je tako. Ove godine se pogodilo da je vecina favorita za osvajanje ispala u prvoj rundi playoffa, pa Rusi imaju neverovatno jak tim, a i USA nije mnogo zaostajala. Fincima fali dosta igraca, no oni su planski poslali ovu selekciju.
May 25, 20195 yr Author Koji su dunsteri ovi sa Arene. Zbog nekog random malog fudbala, kasne sa prenosom polufinala.
May 25, 20195 yr Author Losa prva trecina Rusa. Nece moci ni Vasilevskiy sve da skida. Plus sudije ne sude pojedine startove kao prekrsaje, koje je na primer Kucherov navikao da mu sude.