Jump to content
IGNORED

NHL 2015

Miljenko

Recommended Posts

Posted

Ureko si ih. Sutiraju kao corave kokoske (da ne kazem curke). Ovechkin je imao neverovatan promasaja bukvalno na metar od gola.

Posted

Ameri stisli Ruse,golman cinio čuda. 

Posted

Zestoka treca trecina. Ja se ne secam da su Rusi ikada imali ovako opasnu kontru.

Posted

Canada poravnala na 2-2, na 4 desetinke pre kraja.:rolleyes:

Posted (edited)

Opak skandinavski derbi,Finci od 1:3 do 3:3 :Hail:

Edited by Cash
Posted

Finci dosta bolji od onog sto sam ja ocekivao (barem danas). Tesko ce se do kraja doduse nadgornjavati za gol vise. Cesi jedva povedose, a onda primaju uzasno glup gol za 1-1, nakon lose kontrole paka od strane golmana.

Posted

Odlicne utakmice danas. I Nemci su se dugo drzali. Dva cupanja sa izvucenim golmanom, to se ne desava stalno.:Hail:

Posted

Ne pratim hokej, ali kako svetsko prvenstvo a nhl se jos nije zavrsio? Pretpostavljam da bi nekoliko igraca iz pf i f igralo u nekim reprezentacijama

Posted

Canada i USA bi bile nesto jace, mada ne mnogo, posto neki igraci koji su bili slobodni nisu pozvani. Rusija je izvela skoro najbolji sastav (Tarasenko fali); Hertl kod Ceha.

Posted

Ok, ali svejedno mi je glupo da se igra dok se ne zavrsi nhl, tj mozda je to tako uvek, sad primetih

Posted

Stalno je tako. Ove godine se pogodilo da je vecina favorita za osvajanje ispala u prvoj rundi playoffa, pa Rusi imaju neverovatno jak tim, a i USA nije mnogo zaostajala. Fincima fali dosta igraca, no oni su planski poslali ovu selekciju.

Posted

Koji su dunsteri ovi sa Arene. Zbog nekog random malog fudbala, kasne sa prenosom polufinala.:isuse:

Posted

Losa prva trecina Rusa. Nece moci ni Vasilevskiy sve da skida. Plus sudije ne sude pojedine startove kao prekrsaje, koje je na primer Kucherov navikao da mu sude.