Jimmy Kowalski Posted May 7, 2019 Posted May 7, 2019 Torts "garantovao" majstoricu, usput pokusao da psihicki poremeti Raska, ali Tuukka (uz malu pomoc okvira gola) ponovo pokazao klasu i kao dobar drugar ispunio mi prognozu. Jackets bili generalno bolji, ali kontre Bruinsa su bile ubitacne, iako je prva linija bila zaustavljena, istakle se ostale..
ObiW Posted May 7, 2019 Posted May 7, 2019 U ostalim vestima, prva linija Avsa zaustavljena, Burns cistim bodichekom skinuo drugi skalp (Rantanen), ali su bottom 6 FW Avsa bili bolji od bottom 6 FW Sharksa u regularnom vremenu. Landenskog u OT konacno daje jedan "cist" gol, prvi u plejofu koji nije muljanje ispred gola. Sedma utakmica u sredu, zrtve Burnsovog (legalnog) linca i nasilja pod znakom pitanja (Rantanen i Calvert). Ovo je realno krajnji domet Kolorada.
Jimmy Kowalski Posted May 7, 2019 Posted May 7, 2019 Zasluzio je Landeskog da odluci u OT (posle Maca i Rantaneta u 1. rundi), igra jako dobro i stalna je pretnja po gol. A cim se Mikko vratio posle udarca, znaci da ipak nije nista ozbiljnije, igrace sigurno..
ObiW Posted May 7, 2019 Posted May 7, 2019 (edited) 2 hours ago, Jimmy Kowalski said: Zasluzio je Landeskog da odluci u OT (posle Maca i Rantaneta u 1. rundi), igra jako dobro i stalna je pretnja po gol. A cim se Mikko vratio posle udarca, znaci da ipak nije nista ozbiljnije, igrace sigurno.. Bio sam na utakmici. Na zagrevanju izmedju dve trecine se videlo da povreda ima efekta, podizao je i savijao nogu kao da pokusava istegne misic. On je zbog slicnog udarca propustio 10 poslednjih utakmica u prvenstvu. Edited May 7, 2019 by ObiW
Jimmy Kowalski Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 Cudna utakmica u St Louisu. Blues izdominirali u 2/3 i 3/3, a opet najbolje sanse imali Starsi iz kontre. Bishop bio spektakularan, bio bas pod rafalnom paljbom.. Treca majstorica u ovom PO odlucena posle OT. Da li ce se trend nastaviti u San Joseu?
stoutspectacledbold-head Posted May 9, 2019 Posted May 9, 2019 Opstade San Hoze nekako. Čitava poslednja deonica svodila im se na " hitni lopticu u šumicu ".
Jimmy Kowalski Posted May 9, 2019 Posted May 9, 2019 Moglo je da im se osveti u poslednjem minutu, ali istakao se Jones sa dve uzastopne odbrane. Da nije bilo ofsajda (generalno mi je to pravilo oduvek bilo glupo), utakmica bi mozda isla drugim tokom.. Posle silnih promasaja u 1. rundi, moj skor za 2. rundu 4(2). Not too bad..
ObiW Posted May 9, 2019 Posted May 9, 2019 Sharks zasluzeno, mada su se Avs borili kao lavovi do poslednjeg momenta. Avs & Stars su zesci overachievers ovog plejofa.
Miljenko Posted May 9, 2019 Author Posted May 9, 2019 Dallas ima kvalitetnu ekipu, bolju od Bluesa po meni (napad bez dileme bolji, a i Bishop je etablirani golman). Colorado je za mene prilicno neocekivano usao u playoff, a dolazak na prag finala konferencije je samo bonus.
Jimmy Kowalski Posted May 10, 2019 Posted May 10, 2019 Sve ono sto je Carolina dobro radila, upropastila na pocetku 3/3 sa dve nepotrebne kazne. Proradio Bostonov PP i Bruins preokrenuli tekmu. Vidjeno toliko puta ove sezone..
Jimmy Kowalski Posted May 17, 2019 Posted May 17, 2019 Carolina se predala bez ispaljenog metka, ipak je razlika u kvalitetu i dubini rostera bila prevelika. Bruinsi potpuno neutralisali napad Canesa, davali golove kad treba, PP uvek tu da pogura mec u pravom smeru, Rask u svom najboljem izdanju... Pauza je dobro dosla, ali bilo bi dobro da se finale zapada ne oduzi, da se ne o'lade cekajuci..
Miljenko Posted May 21, 2019 Author Posted May 21, 2019 Ameri sa za klasu boljim timom gube 3-0 od Canade. Ako ovako ostane idu na Ruse.
Jimmy Kowalski Posted May 22, 2019 Posted May 22, 2019 Sharks se bas raspali u poslednje dve utakmice, Jones u izdanju iz regularne sezone, jos im se povredili neki kljucni igraci. S druge strane, Blues od tima sa najgorim skorom pocetkom januara, konacno do finala na koje su cekali skoro pola veka. Berube ih preporodio, a BWinnigton neocekivano izrastao u junaka.. I sad zbog glupe odluke da se unapred odredjuju termini, moramo cekati na prvi mec sve do ponedeljka.
Recommended Posts