Jump to content
IGNORED

Champppions League Fantasy 2015/16

Recommended Posts

Posted

Ja od ovoga odustajem. Olimpijakosovi igraci i Aspilikueta su mi na klupi, a znam da sam ih potvrdio juce i da su ostali u prvih 11, a na klupi bili De Bruine, Grizman i Sikeira. 

• Replies 675
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Tolaa

110

• ubibobi

64

• Pokojni Ruxin

57

• *edited by mod

53

Posted

Ma cekaj, svasta nesto trenutno nije u redu, gomila igraca ima 0 bodova, mozda se sredi do popodne. 

Posted

Evo sad u mom timu samo Šatov ima 8 poena ostali ili nula ili dva. Kakvi amteri majko moja.

Posted

Evo sad u mom timu samo Šatov ima 8 poena ostali ili nula ili dva. Kakvi amteri majko moja.

S obzirom da su u tvom timu, ne bih bila tako sigurna da nisu stvarno imali 0 ili 2. 

Posted

Jbte ajde sto sam potpuno omasio igru koju igram po FPL pravilima (a koja su ruku na srce postenija jer ne daju sanse za iskupljenje nakon fejla) vec mi tim lici na draft (na klupi Rajkovic i neka perjanica Malmea kojoj ni ime ne znam izgovoriti). Pripremam za sledece kolo WC i ozbiljniji pristup igri,ali samo u slucaju da mi ovi bilmezi vrate Asmirov zasluzeni klinsit  :isuse:

Posted

I proslo kolo su zasrali sa sajtom u sredu, nisu mogle izmene do popodne. Mada nije bilo problema sa bodovima koliko se secam :unsure:

Posted

Griezmann mi ima 7. Igra večeras.

UEFA, kraaalju!

Posted

Ovo je toliko ludo da postaje zanimljivo i smesno. Evo ga Masuuka nekako je uspeo da nabije 14 bodova bez kapitenske trake. Sto samo znaci da ce do pocetka tekme da padne na -3 ili tako nesto.

Uzivajte sada, kada bude Astana domacin tek nas onda cekaju jebade izmedju dva dana.

Posted

Aj ovi bagovi, ali najgluplje od svega ove sezone je sto ne moze da se vidi na osnovu cega su igraci dobili poene. Npr. sad mi golman ima 5, iako nije imao CS. Da li je greska ili je dobio na osnovu odbrana? Cisto sumnjam da je imao 9+ odbrana, ali ipak. :isuse:

Posted

Griezmann mi ima 7. Igra večeras.

UEFA, kraaalju!

Blago tebi, kod mene (ocigledno njegov brat blizanac) ima 0 a jos mi i kapiten  :(

Ali zato Tolo cuvaj se,Balerina mi je trenutno na 20 pojena  :misko:

Posted

Blago tebi, kod mene (ocigledno njegov brat blizanac) ima 0 a jos mi i kapiten  :(

Ali zato Tolo cuvaj se,Balerina mi je trenutno na 20 pojena  :misko:

Shatov 17, Layun 20.  :fantom:  

Posted

Ako nista drugo bar su Fejhuliju dali asistenciju.