Max Morlock Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 Jebomepatak... ja se budim u 7 za posao ... a ne spava mi se više :D sent...using...
Korki Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 Каква туга на Еуроспорту и на стадиону...Али мени и даље невероватно да је узео ово. Федерер је погрешио скоро сваку важну лопту.
189- Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 Da.. Stoka ogavna. Sa druge strane ostaje da se jbno divimo umeću da nadjača sve, takav pritisak sa tribina i najboljeg ikad na terenu. Bog otac. Pritisak u poslednjem gemu na 5-4 i 30-40... Ne želim da zamislim niti mogu, znam kako sam se ja osećao, kao da život visi o koncu, tresao sam se bukvalno. 15-40 je bilo +1 djordja
iDemo Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 Djokovic now 6-5 in Slam finals vs the Holy Triad. Nadal: 10-5 RF: 3-9 Ako dobro razumem - ovo je ono o cemu svi koji volu Lignjoslava govore...
SNARC Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 Jebomepatak... ja se budim u 7 za posao ... a ne spava mi se više :D sent...using... Premijer verovatno nije ni spavao nocas..sigurno je vec i na poslu..a ti kukas. Sramota.
Max Morlock Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 Premijer verovatno nije ni spavao nocas..sigurno je vec i na poslu..a ti kukas. Sramota. U pravu si, idem da radim sklekove i trčim po Košutnjaku do 7 :o sent...using...
hazard Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 U pravu si, idem da radim sklekove i trčim po Košutnjaku do 7 :o sent...using... Trci do 6, da bi stigao na posao pola sat vremena ranije, lencugo. Vi niste normalni :D ja sam bar u istoj vremenskoj zoni kao i NY :D
Budja Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 Sta je problem u publici? Je li bilo nesto bas ruzno ili je opet problem sto navijaju za Feda, i to, koliko sam ja video, u nesto manjem procentu nego vimbldonska publika? Ili je to standardno PPP kukanje?
J.R. Cash Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 Koliko je Novak veliki pokazuje i ovoliko hvaljenje Federera. Mislim da bih se jedva suzdrzao da mu se ne ismejem u facu. A Mirku da ne pominjem. Retko iritantno stvorenje. Zasto da mu se ismeje u facu? Premijer verovatno nije ni spavao nocas..sigurno je vec i na poslu..a ti kukas. Sramota. Spava. Nije bio telegram cestitke u vestima.
Timmy Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 Sta je problem u publici? Je li bilo nesto bas ruzno ili je opet problem sto navijaju za Feda, i to, koliko sam ja video, u nesto manjem procentu nego vimbldonska publika? Ili je to standardno PPP kukanje? I jedno i drugo :)
Timmy Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 (edited) Zasto da mu se ismeje u facu? Ljudska reakcija... A ne mislim bukvalno, aman. I nisam napisao da on treba da mu se ismeje. Edited September 14, 2015 by Timmy
Budja Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 I jedno i drugo :) Sta? Ima tri tvrdnje: - ruzno ponasanje - navijanje za Feda - PPP
mlatko Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 Nije joj se svidelo sto je pao na pocetku.. A jos manje sto je ustao
mlatko Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 Trci do 6, da bi stigao na posao pola sat vremena ranije, lencugo. Vi niste normalni :D ja sam bar u istoj vremenskoj zoni kao i NY :D Ja sam bar/srecom na poslu :D
Recommended Posts