Have_Fun Posted August 23, 2016 Posted August 23, 2016 (edited) Zasto je Eliot u zatvoru? Koji zlocin je u pitanju? Sigurno nije hakovanje.. sta je onda? Proslo je tek nekih mesec dana (cini mi se) od hakovanja.. za koji zlocin se dobija tako malo?On dobija pismo i "dobre vesti" zbog kojih ima mixed feelings, pretpostavljam da je to otpusno pismo.. s jedne strane ide na slobodu, s druge mu je bilo bolje dok je bio u zatvoru.Ko je Ray? To se zaista desilo ili je Eliot bio u 3pu? Moja pretpostavka je da Ray stvarno postoji, da je mozda neki glavonja iz uprave zatvora ili glavni cuvar zatvora i da zaista ima onaj sajt..Jbm li ga Zaista dobra epizoda i ipak ne tako losa sezona kako je prvo izgledalo :D Edited August 23, 2016 by Have_Fun
Milosh76 Posted August 26, 2016 Posted August 26, 2016 Gledao sam mislim 7 epizoda prve sezone, do trenutka kad saznaje ko mu je otac... Da li vredi gledati ostalo ili da batalim? Ovih 7 su ok, drugacija je serija generalno, mozda malo smara ponekad, ali moze da se gleda.
Tpojka Posted August 26, 2016 Posted August 26, 2016 Gledao sam mislim 7 epizoda prve sezone, do trenutka kad saznaje ko mu je otac... Da li vredi gledati ostalo ili da batalim? Ovih 7 su ok, drugacija je serija generalno, mozda malo smara ponekad, ali moze da se gleda. Deveta epizoda je bila vanserijski dobra.
Have_Fun Posted August 26, 2016 Posted August 26, 2016 Gledao sam mislim 7 epizoda prve sezone, do trenutka kad saznaje ko mu je otac... Da li vredi gledati ostalo ili da batalim? Ovih 7 su ok, drugacija je serija generalno, mozda malo smara ponekad, ali moze da se gleda. Druga sezona je pocela smoreno.. bar meni.. nekako sporo.. Ali onda.. kad dodjes do s02e07, mindfuck :D
Have_Fun Posted September 18, 2016 Posted September 18, 2016 (edited) Auuuuuu jebotePa kakav je ovo trip?Je l` ispratio neko poslednju epizodu?Sta se desava ovo? Cela epizoda (ili bar veci deo) lucidan san or not? Edited September 18, 2016 by Have_Fun
Milosh76 Posted September 18, 2016 Posted September 18, 2016 Druga sezona je pocela smoreno.. bar meni.. nekako sporo.. Ali onda.. kad dodjes do s02e07, mindfuck :D hvala za info.... ipak sam odustao... imam druge serije na lageru...
Razzmatazz Posted September 18, 2016 Posted September 18, 2016 hvala za info.... ipak sam odustao... imam druge serije na lageru... +100
Have_Fun Posted September 24, 2016 Posted September 24, 2016 ^ kewl :)btw. zavrsila se 2 sezona, koja je pocela sporo, rekao bih i dosadnjikavo, a onda isla iz mindfucka u mindfuck i tako zavrsila :)u startu sam bio malo smoren, ali sve u svemu, poprilicno zadovoljan ovom voznjom i nestrpljiv sam da docekam 3. sezonu i da nam razjasne neke stvari, ako je moguce :D
Cane Vukic Prebranac Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 Заврших сад другу сезону ... ништа ми није јасно. Био сам убијеђен да је Тајрел уствари још једна Елиотова личност. А што је најгоре, и након овог финала, та опција је и даље активна. Анђела ми је као лик потпуно испразна и небитна кроз ове 2 сезоне и сад као њу регрутују да ту нешто посредује или ко зна већ шта. А тек ово на самом крају ... не знам ни шта је требало да буде.
Have_Fun Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 Aha, totalni mindfuck :D Заврших сад другу сезону ... ништа ми није јасно. Био сам убијеђен да је Тајрел уствари још једна Елиотова личност. А што је најгоре, и након овог финала, та опција је и даље активна. Анђела ми је као лик потпуно испразна и небитна кроз ове 2 сезоне и сад као њу регрутују да ту нешто посредује или ко зна већ шта. А тек ово на самом крају ... не знам ни шта је требало да буде. Slazem se sa spoilerom, to mi je od starta sezone bila jedna od mogucnosti, a ni nakon ovakvog kraja je ne iskljucujem.Mada samo mozemo da nagadjamo WTF se ovo dogodilo :)Zato jedva cekam 3. sezonu i bar neka razjasnjenja :)Mozda budem obnovio pre pocetak nove sezone, ove protekle 2, cisto da malo vise udjem u pricu sta muljaju Kinezi i onaj Philip i ko kome tu zavlaci.p.s. ona detektivka mi je jako iritantan lik
Cane Vukic Prebranac Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 p.s. ona detektivka mi je jako iritantan lik +1000
Bogotac Posted October 10, 2017 Posted October 10, 2017 (edited) Sutra 1 epizoda 3 sezone Edited October 10, 2017 by Bogotac
Recommended Posts