August 28, 20159 yr Author Ima da padne elitno razbijanje desetkovane obrane bavaraca. VfL-Sh04 1:0 HT, solidan mec, ne primecuje se previse odsustvo KDB mada je golu najvise kumovao stoperski tandem Matip-Nojstater koji je Dosta ostavio samog na 5m. edit: Penal i gol posle kornera, sta Rodrigeza zadrzava u VfL nije mi jasno evo vec trecu sezonu za redom?! Edited August 28, 20159 yr by John Coltrane
August 28, 20159 yr Dante je oduvek bio rupetina od štopera, to je bilo odavno jasno svima osim Gvardioli. Lepo što je na kraju skapirao.
August 29, 20159 yr Pozajmica za ovu sezonu 7-8 miliona, gde jos Bavarci imaju opciju da ga otkupe posle za jos 20 milki.
August 29, 20159 yr Koliko sam shvatio, nije pravo nego obaveza da ga otkupe. On je ogroman talenat, steta sto ide iz Serie A, ali te pare, za igraca koji nije prakticno igrao seniorski fudbal...
August 29, 20159 yr Son iz Levera otisao u Totenhem, a iz BVB u Lever dosao Kampl koji se bas i nije snasao u Bundesligi.
August 29, 20159 yr Koliko sam shvatio, nije pravo nego obaveza da ga otkupe. On je ogroman talenat, steta sto ide iz Serie A, ali te pare, za igraca koji nije prakticno igrao seniorski fudbal... Obaveza kao ona koju je Man Utd imao prilikom kupovine Falcao-a?