December 6, 20177 yr Da demantujem sebe od gore. Najbolja opcija je kupiti svoj aparat sa filterima. Nasao sam pre nesto vise od godinu i po na akciji u Tehnomaniji. Vodili ga kao ostecen aparat jer je bila farba ogrebana nekih 1cm kvadratnih. A to smo ofarbali markerom, pa se ni ne vidi. A aparat od 55000 platili 35000. I odavno se isplatio.
December 8, 20177 yr Jel ima razlike što se kvaliteta filtera tiče između tih skupljih aparata i jeftinijih? Pod jeftine mislim na one u bokalu i one što se kače na slavinu.
February 8, 20187 yr Jel postoji neka negazirana voda sa selenom? Guglam jedino Karadjordje al mi se ne svidja sto je gazirana. http://nadijeti.com/2013/03/30/mineralna-voda-u-dijetoterapiji/ Mada po ovome i gazirana voda ne mora da bude losa... Quote Ugljeno-kisele vode (Karađorđe, Vrnjci, Heba) – imaju povoljan uticaj na kardiovaskularni sistem, deluju na arterijsku hipertenziju i druga srčana oboljenja,
February 8, 20187 yr I naravno da nema Karadjokice u lokalnom velikom Maksiju. Probao bih i Ideu al se lokalna ugasila pa nemam nijednu blizu. Oko mene sve sami Maksiji a kada nema u velikom necu ni da se mlatim po malim.