Weenie Pooh Posted November 8, 2016 Posted November 8, 2016 Ajde exceptionalism, to su opšta mesta, ali što se trudi da to poentu sažvaće tako da i poslednji idiot može da razume. "Our country is great because we are good", uvredljivo glupa lajna koju je na dve različite debate ispalila. S tim u vezi, ovaj tekst ne bi uopšte bio loš da ne gleda na ceo svet isključivo kroz ključaonicu feminizma. Užasno je glupo svoditi fenomen Trampa na white male reakcionarstvo, a sve nedostake HRC na penis. Plus naravno što su uvodni/zaključni pasusi smehotres: "Ako pobedi Hilari, zahvalite se svom obližem femininumu. Ako izgubi, ne krivite nas ni za šta" :D
hazard Posted November 8, 2016 Posted November 8, 2016 Pored tih trljanja "first woman president" kao da se toga nismo nagledali u daleko nerazvijenijim zemljama, kao da je to neko čudo neviđeno 2016. Amerika tako malo kasni. Tako su ukinuli robovlasnistvo par decenija posle Kanade (tada britanske kolonije, prve koja ga je ukinula), Meksika (to su oni silovatelji i kriminalci sto im dolaze), Cilea, celog Britanskog cartstva, itd. I zenama su dali glas posle Danske, Nemacke, Kanade, Poljske, Britanije...'Mur'ca, greatest country on Earth
iDemo Posted November 8, 2016 Posted November 8, 2016 Amerika tako malo kasni. Tako su ukinuli robovlasnistvo par decenija posle Kanade (tada britanske kolonije, prve koja ga je ukinula), Meksika (to su oni silovatelji i kriminalci sto im dolaze), Cilea, celog Britanskog cartstva, itd. I zenama su dali glas posle Danske, Nemacke, Kanade, Poljske, Britanije...'Mur'ca, greatest country on Earth Cujem bash onomad da je ukidanje robovlasnistva kostalo GB/Britaniju nekih 2% GDPja godishnje jedno 60ak godina po ukidanju. Nije malo, kume, nije...
Roger Sanchez Posted November 8, 2016 Posted November 8, 2016 Citate li vi sta pisem? Ko zna, mozda na kroasanskom hau jes nou znaci jebi babu. Nije mi palo na pamet da netko tako krivo može pročitat anketu, mislio sam da snatriš nevjerujuć skroz da je moguće da Zlobabi u NY ide tako dobro™.
Takeshi Posted November 8, 2016 Posted November 8, 2016 prava je dilema da li i babi sleduje nobelova nagrada za mir? deluje kao neko kome je stalo do ljudskih zivota... kao brojeva pri glasanju.
gone fishing Posted November 8, 2016 Posted November 8, 2016 znači od sledeće godine možemo očekivati da će usa uterati demonkratiju i u saud. arab. kada Zlobabi dojadi tretman tamošnjih žena ^_^
Pečorin Posted November 8, 2016 Posted November 8, 2016 prava je dilema da li i babi sleduje nobelova nagrada za mir? deluje kao neko kome je stalo do ljudskih zivota... kao brojeva pri glasanju. mozda od Obame to ide sa funkcijom. prvo nobel, pa da moze da dronuje mirne duse
3opge Posted November 8, 2016 Posted November 8, 2016 znači od sledeće godine možemo očekivati da će usa uterati demonkratiju i u saud. arab. kada Zlobabi dojadi tretman tamošnjih žena ^_^ aha, taj film bih vas voleo da vidim.
askeladden Posted November 8, 2016 Posted November 8, 2016 Ili da potla enim Kurdima da drzavu.Baba je ostala malo u devedesetim sa tom NFZ.Bas me interesuje kako ce da se odnosi prema Erdoganu i Putinu.Bahatost joj nece pomoci puno.
Eraserhead Posted November 8, 2016 Posted November 8, 2016 aha, taj film bih vas voleo da vidim. Ja sam mislio da si ti protiv "uterivanja demokratije".
Meazza Posted November 8, 2016 Posted November 8, 2016 Predlazem ti da upises neki napredni kurs srpskog jezika, posto je Zorge upravo izrazio sumnju a ne zelju. Hvala unapred.
nautilus Posted November 8, 2016 Posted November 8, 2016 lock do okoncanja izbora, rasprava na pbp topiku
Recommended Posts