kud u maglu Simoviću Posted April 20, 2016 Posted April 20, 2016 ringla debitoao za veronu i odmah petarda bogotac
MiddleClass Posted April 20, 2016 Posted April 20, 2016 Ko je Boldrikovski? Makedonac koji ce vas za godinu ipo dana tuziti za neisplacene zarade...
goofs Posted April 22, 2016 Posted April 22, 2016 Jbg, kad ne mogu da navuku publiku igrom i rezultatima daj bar cirkusom. A nikad mi nece biti jasno sto protivnici stoje mirno i pustaju da im se servira ovo glupiranje.
Meazza Posted April 22, 2016 Posted April 22, 2016 AC Milan have witnessed an all time low. Ko god je stavio krstaču na dres propao je do kraja...
Meazza Posted April 22, 2016 Posted April 22, 2016 (edited) Posle onog videa sa Berluskonijem u svlacionici Milana kad prica Inzagiju pred igracima kako treba da vice "U napad! U napad!" i tera ga da to ponavlja pa ga blamira onako dobrocudnog vise me nista ne cudi. Edited April 22, 2016 by IndridCold
John Coltrane Posted April 23, 2016 Posted April 23, 2016 Kaze ovaj sa Arene da prvi put u istoriji Kalca mec pocinje 22 stranca-dakle Inter-Udine Italijana bez.
tangodelta Posted April 24, 2016 Posted April 24, 2016 U top5 liga se to do sada desilo samo jednom, na Portsmouth-Arsenal.
goofs Posted April 24, 2016 Posted April 24, 2016 Mislim da nema drugih liga u kojoj bi to bila realna situacija. EU lige su specificne jer se po nacionalnosti stranci ne racunaju kao fudbalski stranci, siguran sam da je u ostalim ligama sveta taj broj i dalje ogranicen. Dok ostale lige u EU, van top5, nisu dovoljno bogate da timovi mogu da gomilaju strance. Turci recimo od sledece sezone ukidaju bilo kakvo brojanje stranaca, tako da moze i tamo da se zadesi neki slucaj.
Strahan Posted April 25, 2016 Posted April 25, 2016 Kakva je tekma bila Viola-Juve? prava prvenstvena :D
CerdicLeboeff Posted April 25, 2016 Posted April 25, 2016 Kakva je tekma bila Viola-Juve?Калинић дебил. Над њим направљен пенал, узима да пуца и Буфон доминира.
Recommended Posts