Nevernik Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 http://www.corrieredellosport.it/foto/calcio/serie-a/lazio/2015/08/03-2940809/lazio_milinkovic-savic_sbarca_a_roma/#5 Pametan je Lazio. Kupio najboljeg. Steta sto su totalno antipaticni kao klub. Simpatican je i ovaj romin provokator sa novinama.
crtamOrasi Posted August 3, 2015 Author Posted August 3, 2015 Nevezano gde je potpisao SMS, al mislim da su jako lose pazarili. Uopste mi se ne dojmi kao igrac i mislim da moze da izgradi karijeru samo uz neko spektakularno prilagodjavanje brzem fudbalu, recimo da se prebaci na poziciju registe. Za te novce... hm, iz naseg tima je bilo barem nekoliko boljih igraca. Srecno njemu uz svakom slucaju, njima... not so much ^_^
gervasius twinkleminkleson Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Nakon Barce pao i Chelsea. Proslog ljeta Real. Jedino PSG uspjeo da nas dobije, al bili smo vidno oslabljeni. 6. mjesto ove sezone ne moze da izostane!
MiddleClass Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 Barsa-Roma na SK3, L.Castan u startnoj :) Grehota je ono sto Roma igra nazvati fudbalom pored onakve igre Barse. Usetavanje u gol...
crtamOrasi Posted August 6, 2015 Author Posted August 6, 2015 Kako smo jadno odigrali ovo, kao da smo igrali u gostima protiv najboljeg tima sveta a ne protiv Barce Oh, wait!
John Coltrane Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 Grehota je ono sto Roma igra nazvati fudbalom pored onakve igre Barse. Usetavanje u gol... Tako je to kad Roma isprobava tim a Barsa izvede prvu postavu
gervasius twinkleminkleson Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 A jbg, nije Roma Fiorentina da rutinski tuce prvaka Evrope :p
crtamOrasi Posted August 6, 2015 Author Posted August 6, 2015 (edited) Salah i Dzeko i zvanicno od danas u Romi :) Jos samo dobar levi bek i sutacemo gujsce. edit: cek bre, mora i ovo. Edited August 6, 2015 by crtamOrasi
tangodelta Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 Da jbt, Dzeko je dosao, zamalo da bacim pare na Iturbea u fantacalciu [emoji33]
gervasius twinkleminkleson Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 (edited) Konacno gotova saga o Salahu, fala kurcu. Ni da je Messi... Neosvajanje titule za Romu bi bio neuspjeh. A nece je osvojit.. Edited August 6, 2015 by gervasius twinkleminkleson
gervasius twinkleminkleson Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 Ma, Fiorentina je sprdnja od kluba ispala, al svejedno, ne mjenja nista cinjenicu da je bilo buke kao da je najbolji igrac na svijetu. Mislim, jes odlican, pogotovo za Fiorentinu, ali nije TOLIKO dobar. Najgore sto ovo ekshli nije zavrseno, jer ce Fiorentina skoro sigurno da ide na CAS, i da trazi njegovu suspenziju.
crtamOrasi Posted August 6, 2015 Author Posted August 6, 2015 Mislim da je do pizdarije doslo zbog razlike u mogucnosti tumacenja ugovora po pravilima figc ili uefe. Ne znam koliko je bio kredibilan izvor tbh, al mi je delovalo logicno. Mada ce pojesti vuk magarca, ubedjen sam.
Recommended Posts