gervasius twinkleminkleson Posted August 26, 2015 Posted August 26, 2015 (edited) :p elem, dobro pojacanje. Jos vam fali centralni branic Edited August 26, 2015 by gervasius twinkleminkleson
crtamOrasi Posted August 26, 2015 Author Posted August 26, 2015 Mexes, Juan i Panucci/Burdisso su gurali nekoliko sezona sa Loriom kao cetvrtim. Ne vidim zasto Gyomber ne bi mogao isto. Kao Loria, to mislim :D Elem.
crtamOrasi Posted August 26, 2015 Author Posted August 26, 2015 E, mozda nam je i sredina najotanjenija trenutno. DDR - Radja - Pjanic i jedna povreda (pu-pu!) do katastrofe. Jes da imamo Keitu, mrtvog Ucana i Florenzija, na broju je oke, al nema zamene koja ne bi bila osetan pad u kvalitetu. Kako Gerson nece sigurno pre zime, a najverovatnije leta, i kako ce Strootman 99% na novu operaciju deluje da cemo morati da dovedemo nesto. Makar neka pozajmica, pominjao se Cristante.
borris_ Posted August 26, 2015 Posted August 26, 2015 Na posudbi je, 2,5M€ + 20M€ ako ga odkupe iduce godine. Kupilinsmo ga za 15M€, nije se naigrao a i kad je igrao nije bio nesto narocito i opet ga zavalismo za najvjerovatnije 22,5M€. Ovaj danasnji fudbal mi nije jasan.
Nemanja Posrbica Posted August 26, 2015 Posted August 26, 2015 FK pozjami pa kupi mi je verovatno najodvratniji tim ove godine, bez obzira što imaju par ultra gotivnih igrača. Pola igračkog kadra je na pozajmici uz prvo otkupa.
goofs Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 (edited) Kakvu Kucku?! edit: izguglao sam. Ko da im nije dovoljno trenutnih 9 average srednjaka u ekipi, dovode jos jednog. Edited August 27, 2015 by goofs
gervasius twinkleminkleson Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 Prije 2 godine mi djelovao stvarno super, jak, ima solidnu tehniku, odlican sut... u medjuvremenu nije nimalo napredovao, nije bio bas ni standardan u Djenovi. Savrsen za Gallianija..
gervasius twinkleminkleson Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 Uhm... Mexes u Fiorentinu. Oook
crtamOrasi Posted August 28, 2015 Author Posted August 28, 2015 Verovatno transfer koji me je najvise ispizdeo. Iako je regularno brainfartovao bio mi je drugi nas omiljeni igrac, ono, ikada. Ne znam zasto. Sto ga nisu vratili :(
goofs Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 Zato sto je uzasan, zato sto kiksa bar dva puta po utakmici, a i dalje ima tendenciju da dobija crvene kartone? Budi srecan sto ga nisu vratili.
crtamOrasi Posted August 28, 2015 Author Posted August 28, 2015 Dobro, ovo je krajnje subjektivno, ne kazem da je drugacije. Mnogo se tadasnji menadzment ogresio o njega, prosto su ga prepustili Milanu. Jes da je jako rogat karakter i to ga je kostalo mnogo bolje karijere (crvendaci, pesnicenja cim sudija ne gleda i uvek 3 kile viska), al imao je i sjajnih momenata i uvek mu je bilo stalo, to posebno cenim. Nema sanse da ne bi bio korisniji u rotaciji od nekog slovackog anonimusa. A i dugujemo mu scudetto :)
John Coltrane Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 I ja sam uvek gotivio Mexesa, nadam se da ce imati uspeha (sto manje iskljucenja & tuca) u novom klubu. Mislim da bi Naingolan mogao da izraste u takvog miljenika, bar meni, po onome sto pokazuje na terenu. Taj neki fajterski duh
Recommended Posts