Muwan Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 Gylfi mi cele sezone na ledjima polagano tetovira tribal sa povećim dildom u sredini. Barem deset puta sam imao priliku da mu pobedom preotmem treće mesto i svaki, ali svaki put sam junački izduvao. I evo, na kraju dolazi ona ultimativna prilika da se to reši u direktnom duelu, i Gylfi me pobedi, još jednom odbrani treće mesto, usput mene pošalje na peto, i dovrši tribal. Čestitke i kutija bajadere, šta drugo.
Gylfi Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 Jebeš bajadere, daj nekog voća. Živ bio, beowl, i ne zaboravi da redovno nanosiš jekoderm kad je već Ozil morao da sedi u hladu dok su mu drugari uzimali skalpove Gomesu i sličnim Prodlovima.
John Coltrane Posted April 17, 2016 Posted April 17, 2016 Beowl sa bench boost, ja sa 3x© :D Zakuvala se borba za trece mesto.
zoki Posted April 17, 2016 Posted April 17, 2016 Ruxin i ja, dva virtuoza ove igre smo dali traku Ivobiju
Pokojni Ruxin Posted April 17, 2016 Posted April 17, 2016 Tebi je makar palo na pamet da i u draftu valja iskoristiti one proklete džokere
Muwan Posted April 17, 2016 Posted April 17, 2016 Beowl sa bench boost, ja sa 3x© :D Zakuvala se borba za trece mesto. Usrećio me bb do mojega, 2 poena ukupno. Mogu polako da čestitam.
John Coltrane Posted April 18, 2016 Posted April 18, 2016 Usrećio me bb do mojega, 2 poena ukupno. Mogu polako da čestitam. Koristis moj jinx iz classica
Muwan Posted April 18, 2016 Posted April 18, 2016 Protiv mene svima prolazi pa k'o velim da probam i ja...
John Coltrane Posted April 21, 2016 Posted April 21, 2016 Tadijinih 6 bodova sa klupe (umesto Patka Pata) mogu da rese stvar. Osim ako ti se © ne razgoropadi veceras. In Pulis we trust.
Muwan Posted April 21, 2016 Posted April 21, 2016 Činjenica da jedino © može da me spase od smrta, sama po sebi je dovoljna da ti još juče čestitam.
Behemoth Posted April 21, 2016 Posted April 21, 2016 Mene upropastio LvG, jer Roho nije igrao sinoc a meni je kapetan Trenutno najbolji rezultat u ligi imam, ali bice neizvesno jer protivniku igraju Doson i Volkot veceras.
Recommended Posts