April 4, 20168 yr Gylfi mi cele sezone na ledjima polagano tetovira tribal sa povećim dildom u sredini. Barem deset puta sam imao priliku da mu pobedom preotmem treće mesto i svaki, ali svaki put sam junački izduvao. I evo, na kraju dolazi ona ultimativna prilika da se to reši u direktnom duelu, i Gylfi me pobedi, još jednom odbrani treće mesto, usput mene pošalje na peto, i dovrši tribal. Čestitke i kutija bajadere, šta drugo.
April 4, 20168 yr Jebeš bajadere, daj nekog voća. Živ bio, beowl, i ne zaboravi da redovno nanosiš jekoderm kad je već Ozil morao da sedi u hladu dok su mu drugari uzimali skalpove Gomesu i sličnim Prodlovima.
April 17, 20168 yr Beowl sa bench boost, ja sa 3x© :D Zakuvala se borba za trece mesto. Usrećio me bb do mojega, 2 poena ukupno. Mogu polako da čestitam.
April 18, 20168 yr Usrećio me bb do mojega, 2 poena ukupno. Mogu polako da čestitam. Koristis moj jinx iz classica
April 21, 20168 yr Tadijinih 6 bodova sa klupe (umesto Patka Pata) mogu da rese stvar. Osim ako ti se © ne razgoropadi veceras. In Pulis we trust.
April 21, 20168 yr Činjenica da jedino © može da me spase od smrta, sama po sebi je dovoljna da ti još juče čestitam.
April 21, 20168 yr Mene upropastio LvG, jer Roho nije igrao sinoc a meni je kapetan Trenutno najbolji rezultat u ligi imam, ali bice neizvesno jer protivniku igraju Doson i Volkot veceras.