cvrlle Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 ok... Pantelia mi marn'o zumu. ducca sta mislis ko ti je marnuo fontea?
Moća Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 Odustajem brate nisam ja za ovo. Ni igrace ne mogu da procitam kako treba.
Svarog Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 a kad je Svarog na početku sezone predlagao da ne igramo na zvaničnom već na nekom od specijalizovanih sajtova mi smo se pravili mutavi. tja...
Muwan Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 Mene Cvrle nije pokrao ali će svejedno da me oduči od fantazija :(
pantelia Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 (edited) Ja se duboko izvinjavam, nisam video spisak kako treba. Neka se oduzmu poeni Zume, ja cu drzati u potpisu ako utice na rezultat ovog kola. edit: koliko je ljudi napravilo wildcard za proslo, a koliko za ovo kolo? I sta je zapravo bio dogovor? Edited February 6, 2016 by pantelia
malkin Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 I sta je zapravo bio dogovor?e ovako treba da se nazove liga. sad ozbiljno: jel stvarno Moća uzeo Fontea? ne zajebavate? Fontea, jednog od prva tri odbrambena koja su draftovana pre 6 meseci?
ducca Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 (edited) Moca je fenjeras pa mu se da oprostiti. Osim ako nekome nije direktno otkinuo 3 boda. Sto se kradja tice, treba sankcionisati samo one koje direktno uticu na rezultat h2h ishoda, Klasik je vise/manje odavno zbog takvih stvari izgubio na regularnosti i validnosti. Cvrlle se prosle nedelje izvukao, javljajte kako prodju ovonedeljne "kradje" pa da se to ubelezi po potrebi. Edited February 7, 2016 by ducca
Timmi Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 ok... Pantelia mi marn'o zumu. ducca sta mislis ko ti je marnuo fontea? e ovako treba da se nazove liga. sad ozbiljno: jel stvarno Moća uzeo Fontea? ne zajebavate? Fontea, jednog od prva tri odbrambena koja su draftovana pre 6 meseci? bog
cvrlle Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 Osim ako nekome nije direktno otkinuo 3 boda. a jeste. osim ako ga eden ne otera u minus
pantelia Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 Ja samo da javim da i sa Zumom gubim, tako da ovo ekstremno regularno takmicenje nije naruseno :D
Muwan Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 Čestitke Cvrletu. Kad Lallana i Ox donesu 17p protivnik može samo da skokne do najbliže cvećare.
zoki Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 Ok, izbacio Banforda, uzeo Mbokanija. Kakv trejd, jbte Ja sam u petak namestio tim sa Mbokanijem a ovaj post video tek nakon deadline-a.. Samo da se notira da me je drug Moća dobio 4 razlike a najviše zasluga u njegovom timu nosi Fonte sa 8 poena
Pokojni Ruxin Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 (edited) Samo da prijavim da sam opro prslina. Ako budem čekao da mi čestita ko čovek očigledno niko neće saznati da sam opro prslina. A jesam ga opro...mislim prslina Edited February 7, 2016 by Ruxin
Recommended Posts