Jump to content

Драфт 2015/16

Featured Replies

ok... Pantelia mi marn'o zumu. ducca sta mislis ko ti je marnuo fontea?  :rolf:  :rolf:  :rolf:

Odustajem brate nisam ja za ovo. Ni igrace ne mogu da procitam kako treba.

a kako se cita fonte, leba ti?  :Hail:  :Hail:  :Hail:

a kad je Svarog na početku sezone predlagao da ne igramo na zvaničnom već na nekom od specijalizovanih sajtova mi smo se pravili mutavi. tja...

Mene Cvrle nije pokrao ali će svejedno da me oduči od fantazija :(

Ja se duboko izvinjavam, nisam video spisak kako treba. Neka se oduzmu poeni Zume, ja cu drzati u potpisu ako utice na rezultat ovog kola.

edit: koliko je ljudi napravilo wildcard za proslo, a koliko za ovo kolo? I sta je zapravo bio dogovor?

Edited by pantelia

I sta je zapravo bio dogovor?

e ovako treba da se nazove liga.

sad ozbiljno: jel stvarno Moća uzeo Fontea? ne zajebavate? Fontea, jednog od prva tri odbrambena koja su draftovana pre 6 meseci? :mellow:

:lol:

Moca je fenjeras pa mu se da oprostiti. Osim ako nekome nije direktno otkinuo 3 boda. Sto se kradja tice, treba sankcionisati samo one koje direktno uticu na rezultat h2h ishoda, Klasik je vise/manje odavno zbog takvih stvari izgubio na regularnosti i validnosti. Cvrlle se prosle nedelje izvukao, javljajte kako prodju ovonedeljne "kradje" pa da se to ubelezi po potrebi.

Edited by ducca

ok... Pantelia mi marn'o zumu. ducca sta mislis ko ti je marnuo fontea?  :rolf:  :rolf:  :rolf:

e ovako treba da se nazove liga.

sad ozbiljno: jel stvarno Moća uzeo Fontea? ne zajebavate? Fontea, jednog od prva tri odbrambena koja su draftovana pre 6 meseci? :mellow:

bog :Hail:

Osim ako nekome nije direktno otkinuo 3 boda. 

a jeste. osim ako ga eden ne otera u minus

Ja samo da javim da i sa Zumom gubim, tako da ovo ekstremno regularno takmicenje nije naruseno :D

Čestitke Cvrletu. Kad Lallana i Ox donesu 17p protivnik može samo da skokne do najbliže cvećare.

Ok, izbacio Banforda, uzeo Mbokanija. Kakv trejd, jbte :lolol:

Ja sam u petak namestio tim sa Mbokanijem a ovaj post video tek nakon deadline-a..

Samo da se notira da me je drug Moća dobio 4 razlike a najviše zasluga u njegovom timu nosi Fonte sa 8 poena :fantom: 

Moća pobedijo!

Samo da prijavim da sam opro prslina.

Ako budem čekao da mi čestita ko čovek očigledno niko neće saznati da sam opro prslina. A jesam ga opro...mislim prslina :fantom:

Edited by Ruxin