Muwan Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 Prihvatam korekciju a svidja mi se i termin 'moralni fenjeraš' :)
Moća Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 Pre ću biti nemoralni fenjeraš ako ćemo pravo. Jbg ne ide fali nam neka alatka za čekiranje timova.
Tolaa Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 Moralni fenjeras = moralno dno = Moca. Alatka za cekiranje timova = oko. Uglavnom svi imamo po dva komada.
cvrlle Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 drugari, hocu da znam koje su sankcije za moj prestup?
ducca Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 (edited) Posto si izgubio h2h mec - prestup se oprasta, tako da samo prodaj to sto nije tvoje i kraj price. Jbga malo sam okasnio :DNe mogu da citam sad, recite koga da izbacim Je l ti pravis neku izmenu u svom timu ili ostajes na originalcima? Da bismo znali zbog transfera... Sto se tice tvog pitanja, imas na jednoj od prethodnih strana apdejtovan spisak pa sibaj WC i ocisti tim. Edited February 5, 2016 by ducca
nbg4ever Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 Izbacujem Bamforda. Ovo cu da pocistim do sutra, nadam se Sent from my Nexus 4
ducca Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 Koga si uzeo umesto Bamforda, ili nisi jos nikoga?
John Coltrane Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 Odgovorice ti u martu Sent from my iPhone using Tapatalk
nbg4ever Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 Ok, izbacio Banforda, uzeo Mbokanija. Kakv trejd, jbte
ducca Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 Ja imam Mbokanija ali nisam video na vreme tako da cu ga istovariti sledece kolo. Svakako mi je na klupi.
malkin Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 najneregularnije takmičenje u ovom delu sunčevog sistema... najnovije krađe: Fonte i Zuma... mrzi me i da gledam vezu i navalu.
Recommended Posts