February 3, 20169 yr Ja biram Scotta Danna. U ekipi mi je, sklepao sam tim pre tvog biranja.. Sad nisam pri kompu da manjem, jbg izvinjavam se Ipak rešen problem, hvaljen pantelia Ti ga izbacio, ja ga nisam ubacila, on dao gol. Verovatno poslednji u ovoj sezoni.
February 3, 20169 yr Meni tako cele sezone. Nakon prva 3 kola, to jest, tad je moj tim bio prvi u PPP klasiku, a onda ih mucki ubise. Mislim da su u jednom momentu bila cak sestorica crvenih, od toga 4 ili 5 draftovanih, bez mogucnosti za menjanje.
February 3, 20169 yr Ti ga izbacio, ja ga nisam ubacila, on dao gol. Verovatno poslednji u ovoj sezoni. Nema veze ima ga Malkin , sasvim slucajno moj protivnik Znao sam da cu ja nekako da najebem sa ovim hoce-nece wild cartama :(
February 3, 20169 yr Cvrlle, Antonio. :0.6: izvinjavam se! bio sam u nekoj guzvi jucer pa sam brzinski sklepao tim. sankcionisite kako god zelite, za ovna nema opravdanja
February 3, 20169 yr Alo bre kakvim se sve sredstvima služiš samo da bi me pobedio, sram te bilo! ne pridaj si takav znacaj kapitenu mucki i prevara
February 4, 20169 yr Uzeh nekako tri boda protiv fenjerašice u tesnoj završnici. Da joj nije pola tima na ortopediji, ili da je Kone dobio da puca jedan od dva penala sinoć, ili da je pogodio suv zicer koji je imao između ta dva penala, suzama bih lepio tapete. Ovako idu tri boda na konto ali ne znam dokle ću moći da se provlačim ako dva najbolja igrača nastave da fejluju iz tekme u tekmu.
February 4, 20169 yr Kao sto rekoh moji (a draftovani) igraci su zavrsili na klupi, jedino je zaigrao Dan kog je Tola kasnije draftovala, ali i bez njegovih 6 poena bi razbio Dendinu jetru.
February 4, 20169 yr Uzeh nekako tri boda protiv fenjerašice u tesnoj završnici. Da joj nije pola tima na ortopediji, ili da je Kone dobio da puca jedan od dva penala sinoć, ili da je pogodio suv zicer koji je imao između ta dva penala, suzama bih lepio tapete. Ovako idu tri boda na konto ali ne znam dokle ću moći da se provlačim ako dva najbolja igrača nastave da fejluju iz tekme u tekmu. Necemo da se vredjamo, samo sam formalno fenjerasica, ova vucibatina sto ima bod vise od mene je lopov i prevarant i moralni fenjeras. Edited February 4, 20169 yr by Tolaa