ducca Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 Lingard Hvala Moci sto uze Jonja u zadnjem momentu
Tolaa Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 Ja biram Scotta Danna. U ekipi mi je, sklepao sam tim pre tvog biranja.. Sad nisam pri kompu da manjem, jbg izvinjavam se Ipak rešen problem, hvaljen pantelia Ti ga izbacio, ja ga nisam ubacila, on dao gol. Verovatno poslednji u ovoj sezoni.
Muwan Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 Tolao, odakle ti onolika bolnica u timu? Nema ko nije crven na neodređeno
Tolaa Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 Meni tako cele sezone. Nakon prva 3 kola, to jest, tad je moj tim bio prvi u PPP klasiku, a onda ih mucki ubise. Mislim da su u jednom momentu bila cak sestorica crvenih, od toga 4 ili 5 draftovanih, bez mogucnosti za menjanje.
pantelia Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 Ti ga izbacio, ja ga nisam ubacila, on dao gol. Verovatno poslednji u ovoj sezoni. Nema veze ima ga Malkin , sasvim slucajno moj protivnik Znao sam da cu ja nekako da najebem sa ovim hoce-nece wild cartama :(
cvrlle Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 Cvrlle, Antonio. :0.6: izvinjavam se! bio sam u nekoj guzvi jucer pa sam brzinski sklepao tim. sankcionisite kako god zelite, za ovna nema opravdanja
Moća Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 Alo bre kakvim se sve sredstvima služiš samo da bi me pobedio, sram te bilo!
cvrlle Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 Alo bre kakvim se sve sredstvima služiš samo da bi me pobedio, sram te bilo! ne pridaj si takav znacaj kapitenu mucki i prevara
nbg4ever Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 Jbga malo sam okasnio :D Ne mogu da citam sad, recite koga da izbacim
Muwan Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 Uzeh nekako tri boda protiv fenjerašice u tesnoj završnici. Da joj nije pola tima na ortopediji, ili da je Kone dobio da puca jedan od dva penala sinoć, ili da je pogodio suv zicer koji je imao između ta dva penala, suzama bih lepio tapete. Ovako idu tri boda na konto ali ne znam dokle ću moći da se provlačim ako dva najbolja igrača nastave da fejluju iz tekme u tekmu.
John Coltrane Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 Kao sto rekoh moji (a draftovani) igraci su zavrsili na klupi, jedino je zaigrao Dan kog je Tola kasnije draftovala, ali i bez njegovih 6 poena bi razbio Dendinu jetru.
Tolaa Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 (edited) Uzeh nekako tri boda protiv fenjerašice u tesnoj završnici. Da joj nije pola tima na ortopediji, ili da je Kone dobio da puca jedan od dva penala sinoć, ili da je pogodio suv zicer koji je imao između ta dva penala, suzama bih lepio tapete. Ovako idu tri boda na konto ali ne znam dokle ću moći da se provlačim ako dva najbolja igrača nastave da fejluju iz tekme u tekmu. Necemo da se vredjamo, samo sam formalno fenjerasica, ova vucibatina sto ima bod vise od mene je lopov i prevarant i moralni fenjeras. Edited February 4, 2016 by Tolaa
Recommended Posts