Muwan Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 Evo ga update. Idem i ja sad da prodam pola tima Update spisak: Golmani: Cech, Hart, DDG, Lloris, Butland Odbrana: Koscielny, Fonte, Aspilicueta, Kompany, Cahill, Cresswell, Terry, Baines, Ivanovic, Dier, Darmian, Clyne, Bellerin, Alderweireld, Smalling, Kolarov, Zabaleta, Monreal, Otamendi, Cedric, Wollscheid, Sagna, Zouma, Dann Sredina: Cabaye, Hazard, Sanchez, Henderson, Ki Sung, Silva, Ritchie, Andre Ayew, Lens, Fabregas, Puncheon, Eriksen, Coutinho, Oscar, Sigurdson, Mane, Ramsey, Payet, Sterling, Milner, Ozil, Wijnaldum, Yaya, Firmino, Bolasie, Depay, Mata, Tadic, Walcott, Lamela, Wilian, Koyate, Arnautovic, Hoolahan, Alli, Barkley, Mahrez, Moses, Pedro, Shaqiri, Walters, Imbula, Delofeu, Antonio, Dembele, Iturbe, Chadli, Shelvey Napad: Aguero, Ighalo, Mame Biram Diouf, Deeney, Kane, Rooney, Diego Costa, Bamford, Benteke, Jordan Ayew, Giroud, Berahino, Sakho, Pelle, Mitrovic, Lukaku, Rondon, Naismith, Vardy, Martial, Charlie Austin, Adebayor, Defoe, Afobe, Pato, Doumbia, Krkic, E.Valencia, Niasse, Paloschi, Sturridge
San Epifanio Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 Iskoristio divlju kartu. Otpustio trojicu novootetih. Da ne bi dobrih dusa, ostao bih i bez draftovanih
malkin Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 ja se stvarno nadam da vi ne očekujete uajldkardovanje na 20 minuta od dedlajna. strepnja mi je uvek dublja nego nada kad je ova lažna liga u pitanju, ali moram da napomenem...
Pokojni Ruxin Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 Ja sam uajlkardovao na 20 minuta od dedlajna, ne vidim problem A stvarno, ostalo je tipa 4 slobodna igrača, koliko premišljanja treba....
zoki Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 Ja biram Scotta Danna. U ekipi mi je, sklepao sam tim pre tvog biranja.. Sad nisam pri kompu da manjem, jbg izvinjavam se
malkin Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 Ja sam uajlkardovao na 20 minuta od dedlajna, ne vidim problem A stvarno, ostalo je tipa 4 slobodna igrača, koliko premišljanja treba.... a jbg ne mogu sa telefona, stvarno. treba da pregledam ceo novi spisak na malom ekranu telefonskog prijemnika, da skrolujem po timovima, itd. nema šanse.
zoki Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 U ekipi mi je, sklepao sam tim pre tvog biranja.. Sad nisam pri kompu da manjem, jbg izvinjavam seIpak rešen problem, hvaljen pantelia
Muwan Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 Evo i ja sam izdivljao, Niasse naravno zbog papirologije ne može da igra pre subote tako da hrabro izlazim na teren sa nula napadača
ducca Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 Ovo je sad pravi draft, kad se do zadnjeg minuta dvoumim izmedju Mbokanija i Okazakija :D
Pokojni Ruxin Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 Kome treba napadač brat jordan je uvek dostupan za trejd, prihvatio bih verovatno svakog veznjaka koji je do sad uzeo preko 150 poena #špicevisuzlato
Tolaa Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 Ja stizem kuci posle 9, tako da sigurno necu uspeti nista da promenim. Izvinjenje svima ciji su mi igraci ostali u timu.
ducca Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 Nema potrebe da se izvinjavas, niti si u "prekrsaju" s obzirom na okolnosti. Ostali takodje koji nisu stigli da odrade WC opusteno, ova dva kola su tranziciona tako da mogu za vikend.
Pokojni Ruxin Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 (edited) brat jordan Čovek je fakin špic, kako mu je uspelo crveni dobiti za 20 min? Edited February 2, 2016 by Ruxin
Recommended Posts