Sludge Factory Posted August 6, 2020 Posted August 6, 2020 Nadjoh na youtubu par videa sa instrukcijama, oni kazu da se udje u prompt na pocetku instalacije i da se convertuje disk u GPT, ali aj probacu prvo to u biosu.
Sludge Factory Posted August 6, 2020 Posted August 6, 2020 Vec je podesen na boot mode na legacy. Da probam sa konvertovanjem u GPT?
Sludge Factory Posted August 6, 2020 Posted August 6, 2020 Uspelo, instalira se. Hvala renne! Stavio sam obican win10 home, zadovoljice potrebe. Kako sad da nadjem odgovarajuci key na ebay-u?
JozoMujica Posted August 6, 2020 Posted August 6, 2020 Just now, Sludge Factory said: Kako sad da nadjem odgovarajuci key na ebay-u? Odes na ebay i kucas u pretragu windows 10 home key
Sludge Factory Posted August 6, 2020 Posted August 6, 2020 22 minutes ago, JozoMujica said: Odes na ebay i kucas u pretragu windows 10 home key Probao sam to danas, cisto onako da vidim sta ima, izaslo brdo, ne zna covek za sta da se uvati. Znaci to je to. Ok, tje probamo
JozoMujica Posted August 6, 2020 Posted August 6, 2020 1 minute ago, Sludge Factory said: Probao sam to danas, cisto onako da vidim sta ima, izaslo brdo, ne zna covek za sta da se uvati. Znaci to je to. Ok, tje probamo Nemoj da se uhvatiš za ovaj što prvi izađe od $130, taj možeš da kupiš i direktno od Microsoft-a.
Sludge Factory Posted August 6, 2020 Posted August 6, 2020 2 minutes ago, JozoMujica said: Nemoj da se uhvatiš za ovaj što prvi izađe od $130, taj možeš da kupiš i direktno od Microsoft-a. sad gledam, ovo bre skupo, a za home i nema. Bar ja ne vidim. Danas kad sam kucao samo win 10 key izaslo je dosta nekih jeftinih ali za professional.
Sludge Factory Posted August 6, 2020 Posted August 6, 2020 Evo nadjoh kod nekog holandjanina za 5 dolara. https://www.ebay.com/itm/WIN-10-HOME-32-64-BIT-GENUINE-ACTIVATION-KEY-INSTANT-DELIVERY-5-SECONDS/402348874012?hash=item5daddc991c:g:EOYAAOSwrMdfJ~Rp
gone fishing Posted August 6, 2020 Posted August 6, 2020 ili jednostavno pratiš tutorijal kao što sam ja morao da radim jer ebay nije dozvolio da napravim nalog na njemu iz nekog razloga
Sludge Factory Posted August 6, 2020 Posted August 6, 2020 A jbg, prijavljuju mu silne errore u komentarima
kipo Posted August 6, 2020 Posted August 6, 2020 Pazario sam skoro kompletan komp sa, kako rece lik, tako aktiviranom 10-om. Odmah krenuli errors. Jedan sam brzo rijesio a ovaj 0x80080005 stoji od Juna
gone fishing Posted August 6, 2020 Posted August 6, 2020 1 hour ago, Sludge Factory said: A jbg, prijavljuju mu silne errore u komentarima ne znam, ja sam pratio tutorijal nekog indijca i evo šljaka već mesec dana
Anonymous Posted August 6, 2020 Posted August 6, 2020 Jebeni W10 na VM se danas apgredovao i više nema teorije da mu neko pristupi, osim direktno preko servera. Mogla bi govna da malo spuste loptu i da svaki polugodišnji aprgrejd ne bude razlog za paniku i popravku čitavog sistema u pola posla.
Recommended Posts