Indy Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 Što ne iskoristiš Windows 10 Mail app (takav kakav je, ali će ti svakako izbacivati obaveštenja o pristiglim e-mailovima, što je ono što hoćeš.) Već ga imaš ako si na Windows 10, ne moraš ništa ni da instaliraš.
renne Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 Tako je, malo je sporiji, ali radi uredno. I na ikonici obeležava broj nepročitanih mailova što je skroz OK
Hamlet Strašni Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 Probao sam sad thunderbird ali mi se nešto ne dopada. Sada sam prešao na win app. Deluje ok...
Milosh76 Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 (edited) 1 hour ago, Hamlet Strašni said: Tja, Nešto mi se ne mili da mi se mešaju ti nalozi... U Control Panelu napravis posebne naloge/profile, imenujes ih kako zelis i kad porekens OUTLOOK izaberes koji zelis da proveravas. Ne mesa se nista, potpuno odvojeni mailovi. Uputstvo za Office 2016... isto je i u starijim i novijim, mozda se malo interfejs razlikuje, a sustina je ista https://www.bemidjistate.edu/offices/its/knowledge-base/create-a-new-profile-in-outlook-2016-windows-10/ Edited February 7, 2020 by Milosh76
napadaj Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 Kad ste već kod Outlooka - da li neko zna kako da se filteri za Gmail primene i Outlooku, tako da se ono što je u browser verziji Gmaila odvojeno u različite tabove ne vidi u inboxu u Outlooku? Konkretno, imam Gmail mejl, koristim ga iz Outlooka. Kada otvorim Gmail u browseru, lepo imam tabove Social i Promotions, koje gotovo da i ne otvaram, pošto tamo ide brdo reklama, spema, akcija sajtova na kojima sam kupio nešto itd. Međutim, u Outlooku je sve to u jednom istom folderu, odnosno Inboxu. Kako da podesim da mi mejlovi koji su razvrstani u Social i Promotions kategorije ne pojavljuju u inboxu u Outlooku?
dvb-t manijak Posted February 9, 2020 Posted February 9, 2020 On 7.2.2020. at 12:21, renne said: Tako je, malo je sporiji, ali radi uredno. I na ikonici obeležava broj nepročitanih mailova što je skroz OK Outlook je najbrži mail klijent za Windows. Problem brzine kod otvaranja e-pošte sa Gmail naloga preko Outlook-a se javlja ako na nalogu ima mnogo mailova, zbog IMAP protokola. Mnogo je brži POP3. Naravno POP3 kao stariji protokol ima neke mane. https://support.google.com/mail/answer/7104828?hl=sr
Hamlet Strašni Posted February 10, 2020 Posted February 10, 2020 On 28.1.2020. at 18:07, radisa said: Ram ti je bas usko grlo, skini zpu-z, proveri da li imas slobodan slot, i koji je tip memorije, pa kupi i stavi.... Употребио сам програм и добио ово. Да ли ово друго значи да немам слободних слотова. Капирам да треба да купим ддр 4 меморију. А ову фреквенцију претпостаљам да не треба да јурим јер се стално мења док је програм укључен. Јел треба на још нешто да обратим пажњу. Ако немам слободан слот да ли могу да купим 8 гига у једном чипу и заменим?
Indy Posted February 10, 2020 Posted February 10, 2020 Btw. ako vam treba app koji jasno pokazuje koliko "slot"-ova imate i drugo, bolji je speccy, kao i hwinfo (taj je najbolji.)
Recommended Posts