Hamlet Strašni Posted January 28, 2020 Posted January 28, 2020 9 minutes ago, copkillah said: je l' imaš instalirane neke ekstenzije? Šta mu to dođe. Ono kao .exe .doc
copkillah Posted January 28, 2020 Posted January 28, 2020 6 minutes ago, Hamlet Strašni said: Šta mu to dođe. Ono kao .exe .doc 5 minutes ago, Filozof manijak said: Extenzije i add-onovi u samom hromu tipa adblock i još slične i neslične stvari
Hamlet Strašni Posted January 28, 2020 Posted January 28, 2020 Imao sam 6-7 sad sam poskidao skoro sve.
dvb-t manijak Posted January 28, 2020 Posted January 28, 2020 (edited) Ja koristim MS Egde. Petnaestak tabova (forumi) manje od 4% CPU Blic.rs jedan jedini tab 37% intel Core2duo 3GHz, 4GB memorije, dakle skoro isto kao tvoj. Jedino ja ne koristim Chrome, nego Edge. Za posebne zadatke TOR, a za Google mape, YT i za rezervu FF portable. savet: Pogasi sve prozore i onda prati CPU (na "leru") Nikako ne sme da ide preko 10% Edited January 28, 2020 by dvb-t manijak
Hamlet Strašni Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 Куповао сам два различита гмаил клијента за виндовс 10, да не бих зависио од отвореног хрома за обавештења о мејловима. Оба су ме малтретирала, а оутлоок ми је спор и нервира ме. Имам два гмаил налоге, један класичан а друг на оном сјуту хамлет.страшни@страшни.цом Јел имате неку препоруку како то да решим?
JozoMujica Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 11 minutes ago, Hamlet Strašni said: Куповао сам два различита гмаил клијента за виндовс 10, да не бих зависио од отвореног хрома за обавештења о мејловима. Оба су ме малтретирала, а оутлоок ми је спор и нервира ме. Имам два гмаил налоге, један класичан а друг на оном сјуту хамлет.страшни@страшни.цом Јел имате неку препоруку како то да решим? A šta u stvari da rešiš?
Hamlet Strašni Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 Да ми излазе обавештења о мејловима и да могу да их шаљем и добијам а да не морам да имам браузер отворен...
radisa Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 1 minute ago, Hamlet Strašni said: Да ми излазе обавештења о мејловима и да могу да их шаљем и добијам а да не морам да имам браузер отворен... A šta falu outlooku?
James Marshall Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 Meni radi posao, imam 3 gmail naloga i 2 sa nekog pop3 servera, vrlo pregledno, a nije se zakucao niti nešto brljnuo a koristim pa bogami deceniju.
Hamlet Strašni Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 3 minutes ago, radisa said: A šta falu outlooku? Ti mi je mejlboks sa starog posla koji otvaram samo po potrebi,,,
Hamlet Strašni Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 Just now, radisa said: Pa možeš tu da naparviš još naloga... Tja, Nešto mi se ne mili da mi se mešaju ti nalozi...
Recommended Posts