Singer Posted August 17, 2015 Author Posted August 17, 2015 +1 ja sam ACDSee zamenio onog momenta kad sam video Picasa-u... doduše, u tom momentu je ACDSee hteo da bude sve samo ne image viewer
Razzmatazz Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 Zato što moje privatne fotke sa fotoaparata ne želim da delim preko interneta i u skladu sa time ne želim da koristim program (pogotovo ne guglov) koji ima sve te funkcije ugrađene i podrazumeva da ti je sharing default obrazac ponašanja na kompu.
Singer Posted August 17, 2015 Author Posted August 17, 2015 Pa jel to znači da sam ja to uradio i ako su mi fotke samo na kompu a ta opcija disabled? #snouden
Roger Sanchez Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 Pikica se ne žali kod mene što joj ne dam šerat.
расејан Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 Uini, brate po sitničarenju, 'el ti treba ACDSee verzija 3.1 iz 1998-me, skinuta sa starog F.O.S.I. sajta? Još je čuvam i stavljam na svaku novu mašinu i pre Winampa, Notepad++a i zip programa (samo čekam da Razz ovo vidi pa da raspali) +1 ja sam ACDSee zamenio onog momenta kad sam video Picasa-u... doduše, u tom momentu je ACDSee hteo da bude sve samo ne image viewer Ејсидиси (низадисиниси) је пукао већ код верзије 3, надувао се од силних опција и отишао у 15:00. Верзија 2.41, и дан данас, на не знам већ којој машини, из 1998, и стари крек уредно ради, и гледалица ради само оно што треба. Све после тога је непотребно.
Razzmatazz Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 (edited) Pa jel to znači da sam ja to uradio i ako su mi fotke samo na kompu a ta opcija disabled? #snouden Pikica se ne žali kod mene što joj ne dam šerat. Programčić kaže da zadržava pravo za sebe da skuplja informacije o slikama kako na cloud, tako i na lokalnom storiđu i da kroz to Google bolje razumeva potrebe svojih korisnika. Čak i da ne diže slike gore, dovoljno mi je da prođe kroz exife i pomogne Googlu da me bolje razume. Transfer te količine podataka je praktično zanemarljiv na današnjem broadbandu, pogotovo ako se šalje kao kumulativni diff u odnosu na prošle transmisije. To nije slanje sadržaja, ali jeste informacija o sadržaju, što Google zadržava za sebe kao pravo. Zašto to da radim, ako ne moram? Edited August 17, 2015 by Razzmatazz
JozoMujica Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 Koji će vam k2 svi ti vjueri kraj žive Pikase? Koji će vam Pikasa pored Windows Photo Viewera?
Roger Sanchez Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 zum mu ne valja, you can't blow up the titties
Tale Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 Mene i dalje zeza gledanje YT preko bilo čega. Na laptopu 4 godine starijem sve fura bez problema. Kako da se po uključivanju zadrži na ekranu za izbor user-a umesto da ode na poslednjeg sa koga je isključen? Sent from my ST23i using Tapatalk
JozoMujica Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 zum mu ne valja, you can't blow up the titties Kako mu ne valja?
Roger Sanchez Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 Kako mu ne valja? ne znam kod tebe, ali kod mene it gets all pixely
JozoMujica Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 ne znam kod tebe, ali kod mene it gets all pixely Vrlo neobična pojava prilikom zumiranja bitmap slike.
Roger Sanchez Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 Vrlo neobična pojava prilikom zumiranja bitmap slike. đpgovi isto
JozoMujica Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 (edited) đpgovi isto I đpeg je bitmapa. Evo ti zumirano u Windows Photo Vieweru: Evo ga zumirano u Photoshopu (računam da je ipak malo ozbiljniji od Pikase): Otprilike je isti procenat zuma, ne vidim neku značajnu razliku. Edited August 17, 2015 by JozoMujica
Roger Sanchez Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 ali ratio zoom level/pixelacija se jako razlikuje.. al možda je to samo moj njindonjs
Recommended Posts