DR. KUMALO Posted August 12, 2015 Author Posted August 12, 2015 zakazali par meseci stari reflektori.
Constantin Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 Nisu zakazali reflektori već transformator....
Svarog Posted August 15, 2015 Posted August 15, 2015 samo da pohvalim školsku... http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudbal/277506/Doktorka-u-Superligi-Jadranka-Stanisavljevic-lepotica-na-klupi-Vozdovca
DR. KUMALO Posted August 15, 2015 Author Posted August 15, 2015 kad smo već kod osvetljenja, lider na tabeli nikako da reši problem. od ostalih, samo se rad, subotica i ofka nisu pomerili sa mrtve tačke http://www.telegraf.rs/sport/1703036-ovo-ima-samo-u-srbiji-lider-superlige-ne-sme-da-pali-reflektore-foto
Svarog Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 (edited) Na "TC Stadion" ili kako se već ovaj hram fudbala zove i dalje mršavih 0:0. Stativa Čukaričkog iz slobodnjaka i još po jedan traljav udarac za poluvreme. Sasvim pristojan stadion. Doveo sam tri klinca na utakmicu. Mislim da je poslednji ekser u sanduk "zašto je igranje DoTa bolje od bavljenja fudbalom" upravo zakucan. Jbg, imao sam najbolje namere :( Edited August 23, 2015 by Svarog
Muwan Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 Dobar ovaj dojučerašnji lider na tabeli, mnogima će zagorčati život
Bright Billy Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 (edited) Na "TC Stadion" ili kako se već ovaj hram fudbala zove i dalje mršavih 0:0. Stativa Čukaričkog iz slobodnjaka i još po jedan traljav udarac za poluvreme. Sasvim pristojan stadion. Doveo sam tri klinca na utakmicu. Mislim da je poslednji ekser u sanduk "zašto je igranje DoTa bolje od bavljenja fudbalom" upravo zakucan. Jbg, imao sam najbolje namere :( ja klince vodim na tc stadion kad igraju mladje kategorije. mnogo je gotivnije, ne ulazis kroz one kule nego kroz trzni centar, na poluvremenu odes po sladoled i atmosfera je daleko normalnija. Edited August 23, 2015 by Bright Billy
Svarog Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 (edited) nisam znao ni da ima taj ulaz. inače, organizacija juče je bila jeziva, u potpunom kontrastu sa, bar po mom mišljenju, dobrim objektom, prvo su nas poslali na tribinu gde se ispostavilo da su Invalidi, a još je i pogled iza gola. mene s tri klinca. očekivao bi miminum razmišljanja i od redara. dakle, s tri klinca sam morao da odradim još jednu rundu spuštanja i penjanja uz one kule. nakon penjanja na drugu kulu ispostavi se da se za nju tog dana, a izgleda da im to i nije praksa, kupuju karte. ali ne, karte se ne kupuju tu nego moraš da siđeš pa u tržnom centru na Info pultu da pazariš karte. ostavim klince kod redara i policije (supruga naravno htela da me strelja kada sam joj objašnjavao), strčim nazad, pa opet penjanje. u međuvremenu, klinci su morali da popiju sokove tu na ulazu jer je unos pića na tribine zabranjen. i to bi bilo ok da je negde na tribinama bilo moguće kupiti piće. ja bar ne vidoh. što se tiče utakmice Čukarički je bio za klasu bolji. dva odlična slobodnjaka, par dobrih prodora po krilu (Stojković) i par dobrih oslobadjanja protivnika (Bojić). i crnac na DMC im je dobar, svuda ga ima. Voždovac tek na kraju nešto pripretio, ali traljavo. komentari klinaca koje sam doveo (dvojica su iz Kanade, 10 do 12 godina, od kojih jedan trenira fudbal, plus moj klinac od 6g) - I've seen girls playing better. - Zašto ovde niko ne radi šutiranje? (srpko-engleski izgovor) - Kada će već jednom da neko da gol?! - Meni je dosadno, hoću kući. (50. min) - Zašto nema ljudi da gledaju utakmicu? - Beli Orlovi (srpski FK iz Toronta) bi pobedili obe ove ekipe sa 3:0. - Kako to da igraju Beograd protiv Beograda? i onda polučasovno raspravljanje na temu ko će prvi da igra XBox kada se vratimo kući. i red rasprave o insektima koji se skupljaju oko reflektorima. (sve je zanimljivje od JSL fudbala) Edited August 24, 2015 by Svarog
kud u maglu Simoviću Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 komentari klinaca koje sam doveo (dvojica su iz Kanade, 10 do 12 godina, od kojih jedan trenira fudbal, plus moj klinac od 6g) - I've seen girls playing better. - Zašto ovde niko ne radi šutiranje? (srpko-engleski izgovor) - Kada će već jednom da neko da gol?! - Meni je dosadno, hoću kući. (50. min) - Zašto nema ljudi da gledaju utakmicu? - Beli Orlovi (srpski FK iz Toronta) bi pobedili obe ove ekipe sa 3:0. - Kako to da igraju Beograd protiv Beograda? i onda polučasovno raspravljanje na temu ko će prvi da igra XBox kada se vratimo kući. i red rasprave o insektima koji se skupljaju oko reflektorima. (sve je zanimljivje od JSL fudbala) super liga
levi Posted August 26, 2015 Posted August 26, 2015 OFK i Novi Pazar otvorili sezonu Pa da vidimo ko će prvi da zavrti, Novi Pazar, Metalac, Spartak.. Čukarički - Vladan Milojević Feb 2012 Mladost L - Neško Milovanović Feb 2014 Rad - Milan Milanović Jul 2014 Radnik S - Mladen Milinković Jun 2014 Jagodina - Simo Krunić Sep 2014 Radnički N - Milan Rastavac Jan 2015 Vojvodina - Zlatomir Zagorčić Mar 2015 Voždovac - Bratislav Živković Mar 2015 Partizan - Popularni Kiza Mar 2015 Spartak - Stevan Mojsilović Apr 2015 Javor - Aleksandar Janjić Apr 2015 Metalac - Nenad Vanić Maj 2015 Crvena Zvezda - Lažni Grof Jun 2015 Novi Pazar - Petar Kurćubuć Jun 2015 Borac Č - Nenad Lalatović Jun 2015 OFK Beograd - Vladimir Petrović Pižon Jul 2015 OFK Beograd - Bekvalac Avg 2015 Novi Pazar - Mladen Dodić Avg 2015
teacher Posted August 26, 2015 Posted August 26, 2015 bekvalac govno mafijaško je idealan za mafijaški klub
Recommended Posts