kud u maglu Simoviću Posted May 2, 2017 Posted May 2, 2017 (edited) Poserem se na ekipu koja godinama igra na 1:0 i na njihovog najprecenjenijeg trenera. Nije mi jasno sto se ljudi loze na Atletiko poslednjih godina. +1 Edited May 2, 2017 by kud u maglu Simoviću
ZokiAsov Posted May 2, 2017 Posted May 2, 2017 Hoce li imati ko obraza na ppp i navijati za Staru Tamu u finalu? Na jednoj strani kraljevi, Zizu, Runaldu, Modric i dresovi bjeli i sjaje se kao da su oprani arielom. Sa druge strane vjecita tama, zlo, Modji i Bufon, lopovi, secikese i unistitelji italijanskog sex fudbala. Pametnom dosta! Uzima monako. Mbape objasnjava kristini ko vozi traktor a ko otvara kapiju.
Jozef K. Posted May 2, 2017 Posted May 2, 2017 Baš ih je odvalio Real. Ronaldo sjajna realizacija. Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Kreator Posted May 2, 2017 Posted May 2, 2017 Uzima monako. Mbape objasnjava kristini ko vozi traktor a ko otvara kapiju. Sutra Juve udara krešendo Monaku dok midle sklupčan u ćošku plače.
MiddleClass Posted May 2, 2017 Posted May 2, 2017 Necu plakati jer sam spreman na to. Nema Monako sanse...
Kreator Posted May 2, 2017 Posted May 2, 2017 (edited) Necu plakati jer sam spreman na to. Nema Monako sanse... Izvesno finale Real - Juventus. Danas sa ortakom obojica pokušavamo da smislimo neki scenario kako Monako u prvoj utakmici pobeđuje Juve, da makar bude interesantan revanš...Ali obojica ne verujemo čak ni u neki blitzkrig Monaka. Teško će to proći kroz Torinsku tvrđavu. Edited May 2, 2017 by BlackGeorge
Timmy Posted May 2, 2017 Posted May 2, 2017 Hoce li imati ko obraza na ppp i navijati za Staru Tamu u finalu? Na jednoj strani kraljevi, Zizu, Runaldu, Modric i dresovi bjeli i sjaje se kao da su oprani arielom. Sa druge strane vjecita tama, zlo, Modji i Bufon, lopovi, secikese i unistitelji italijanskog sex fudbala. Pametnom dosta! Valjda Stara kurva?
porucnik vasic Posted May 3, 2017 Posted May 3, 2017 Pa kad su luzeri. Poserem se na ekipu koja godinama igra na 1:0 i na njihovog najprecenjenijeg trenera. Nije mi jasno sto se ljudi loze na Atletiko poslednjih godina. Чудно би било да ти разумеш. Ишта.
Delija67 Posted May 3, 2017 Posted May 3, 2017 Uzimaju Kaksijevi. Real ce u finalu vredeti svakog Reala.
Ivo Petović Posted May 3, 2017 Posted May 3, 2017 (edited) Navijaću ja za Juve, ali mrka kapa, ovi su mnogo dobri. Niko nema Modrića i Krosa u sredini - nekoliko timova ima jednog veznjaka takvog kvaliteta, a Real ima dvojicu. Tu je ključ ekipe. I tu se vidi koliko je Mesi genijalan igrač. Sam je rašrafio ovu mašineriju pre par nedelja. Bajern jeste debelo opljačkan, ali je ipak bio nešto lošiji tim u dve utakmice. Barsa (Mesi) nije. Edited May 3, 2017 by Ivo Petović
ArleKino Posted May 3, 2017 Posted May 3, 2017 I tu se vidi koliko je Mesi genijalan igrač. Sam je rašrafio ovu mašineriju pre par nedelja. Bajern jeste debelo opljačkan, ali je ipak bio nešto lošiji tim u dve utakmice. Barsa (Mesi) nije. Sve potpisujem, ali ovo pogotovo. Bayern je na papiru vrhunski poslozen tim, jaci od Barce na golu, u odbrani i sredini terena, ali ih je Real rutinski sredio i garant bi prosao i bez Kassaijevog sranja. Cak su i Barcu nadigrali po broju sansi, ali je Messi to sto jest. Atletico... Mislim da je od momenta kad je Simeone najavio odlazak ranije poceo pad koji ce zavrsiti rezom u vidu odlaska Simeonea iduceg ljeta ili nakon SP kad mu istekne ugovor, a dotad ce igraci tipa Griezmann otici za zelenijom travom.
MocaVukotic Posted May 3, 2017 Posted May 3, 2017 odličan monako, izuzetan napadački potencijal, samo što protiv juvea ne sme da se promašuje.
Recommended Posts