Jump to content

Liga Šampiona 2015/2016, 16/17...

Featured Replies

Poserem se na ekipu koja godinama igra na 1:0 i na njihovog najprecenjenijeg trenera. Nije mi jasno sto se ljudi loze na Atletiko poslednjih godina.

+1

Edited by kud u maglu Simoviću

Hoce li imati ko obraza na ppp i navijati za Staru Tamu™ u finalu?

Na jednoj strani kraljevi, Zizu, Runaldu, Modric i dresovi bjeli i sjaje se kao da su oprani arielom. Sa druge strane vjecita tama, zlo, Modji i Bufon, lopovi, secikese i unistitelji italijanskog sex fudbala.

Pametnom dosta! :fantom:

Uzima monako. Mbape objasnjava kristini ko vozi traktor a ko otvara kapiju. 

Baš ih je odvalio Real. Ronaldo sjajna realizacija.

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk

Uzima monako. Mbape objasnjava kristini ko vozi traktor a ko otvara kapiju. 

Sutra Juve udara krešendo Monaku dok midle sklupčan u ćošku plače.  :fantom:

Necu plakati jer sam spreman na to. Nema Monako sanse...

Necu plakati jer sam spreman na to. Nema Monako sanse...

Izvesno finale Real - Juventus.

Danas sa ortakom obojica pokušavamo da smislimo neki scenario kako Monako u prvoj utakmici pobeđuje Juve, da makar bude interesantan revanš...Ali obojica ne verujemo čak ni u neki blitzkrig Monaka. Teško će to proći kroz Torinsku tvrđavu.

Edited by BlackGeorge

Hoce li imati ko obraza na ppp i navijati za Staru Tamu™ u finalu?

Na jednoj strani kraljevi, Zizu, Runaldu, Modric i dresovi bjeli i sjaje se kao da su oprani arielom. Sa druge strane vjecita tama, zlo, Modji i Bufon, lopovi, secikese i unistitelji italijanskog sex fudbala.

Pametnom dosta! :fantom:

Valjda Stara kurva?

Pa kad su luzeri. Poserem se na ekipu koja godinama igra na 1:0 i na njihovog najprecenjenijeg trenera. Nije mi jasno sto se ljudi loze na Atletiko poslednjih godina.

Чудно би било да ти разумеш. Ишта.

Uzimaju Kaksijevi. Real ce u finalu vredeti svakog Reala.

Navijaću ja za Juve, ali mrka kapa, ovi su mnogo dobri. Niko nema Modrića i Krosa u sredini - nekoliko timova ima jednog veznjaka takvog kvaliteta, a Real ima dvojicu. Tu je ključ ekipe.

I tu se vidi koliko je Mesi genijalan igrač. Sam je rašrafio ovu mašineriju pre par nedelja. Bajern jeste debelo opljačkan, ali je ipak bio nešto lošiji tim u dve utakmice. Barsa (Mesi) nije.

Edited by Ivo Petović

Najbolje kupovine Reala posle Di Stefana. 

I tu se vidi koliko je Mesi genijalan igrač. Sam je rašrafio ovu mašineriju pre par nedelja. Bajern jeste debelo opljačkan, ali je ipak bio nešto lošiji tim u dve utakmice. Barsa (Mesi) nije.

Sve potpisujem, ali ovo pogotovo. Bayern je na papiru vrhunski poslozen tim, jaci od Barce na golu, u odbrani i sredini terena, ali ih je Real rutinski sredio i garant bi prosao i bez Kassaijevog sranja. Cak su i Barcu nadigrali po broju sansi, ali je Messi to sto jest.

Atletico... Mislim da je od momenta kad je Simeone najavio odlazak ranije poceo pad koji ce zavrsiti rezom u vidu odlaska Simeonea iduceg ljeta ili nakon SP kad mu istekne ugovor, a dotad ce igraci tipa Griezmann otici za zelenijom travom™.

Dobri ljudi, dajte neki dobar potok.

Šta odbrani Ðiđi :Hail:

odličan monako, izuzetan napadački potencijal, samo što protiv juvea ne sme da se promašuje.