radnik Posted May 2, 2017 Posted May 2, 2017 Kako gledate? Ja na F kanalu na d3go... Sent from my K01A using Tapatalk Gde je to? Ja prvo na telefonu. Oči mi ispadose.
stajebrebilo Posted May 2, 2017 Posted May 2, 2017 Bosanci. Imam povezan HDMI kabl do tv. Sto nasi ne prenose? Sent from my K01A using Tapatalk
John Coltrane Posted May 2, 2017 Posted May 2, 2017 Okacio sam na prosloj strani link za CRO Arenu, odlicna slika.
Lord Stef Posted May 2, 2017 Posted May 2, 2017 Arena Sport 3 HD, a ima i na mts GO, upravo proverio. Jel' taj mtsGO ide uz neki od box paketa ili...? Bas retko gledam TV, pa me nije preterano ni zanimalo do sad. Moze i na odgovarajuci topik, da ne gusimo ovde. Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2
Jeremija Posted May 2, 2017 Posted May 2, 2017 (edited) Jel' taj mtsGO ide uz neki od box paketa ili...? Bas retko gledam TV, pa me nije preterano ni zanimalo do sad. Moze i na odgovarajuci topik, da ne gusimo ovde. Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2 Nemam pojma, ja sam uzeo onaj Superbox kad je prošle godine išao u promociji, ali mislim da ide za dz sa svim Box paketima. Inače, provereno radi pošto mi je došao otac u posetu pa sam mu uključio da gleda na tablet (pošto moram nešto da kuckam, pa mi se ne uključuje TV). Edited May 2, 2017 by Jeremija
Ivo Petović Posted May 2, 2017 Posted May 2, 2017 (edited) Dobar Real. Zizu zna znanje, nema šta - nije da se nešto drugo očekivalo od takvog doktora fudbala. Atletiko igra skroz čudno. Ne pamtim ovoliko glupih poteza. Mnogo im fali desni bek, jedno pet puta su hteli da odigraju desno po defaultu, ali tamo nije bilo Huanfrana. Koke kriminalan. Čolo je morao dovesti jednog parnjaka Gabiju, Edited May 2, 2017 by Ivo Petović
bradilko Posted May 2, 2017 Posted May 2, 2017 kakav gol kristijana!!! bravo real!!! kad treba najbolji!!
Miljenko Posted May 2, 2017 Posted May 2, 2017 Lep gol. Ronaldo je popravio realizaciju, par nedelja unazad.
Ivo Petović Posted May 2, 2017 Posted May 2, 2017 Poserem se još jednom po onom mađarskom govnaru. Crko dabogda.
Recommended Posts