radisa Posted May 2, 2017 Posted May 2, 2017 Opet ofsajd lol Ma nije moguće... Sad će sudije da nam objasne da to nije uticalo na igru...
radisa Posted May 2, 2017 Posted May 2, 2017 Čist ofsajd Sent from my Redmi 4 using Tapatalk Meni je jednom Adašević objašnjavao da to nije ofsajd... Ko jebe odbranu što nije pustila loptu, otprilike...
stajebrebilo Posted May 2, 2017 Posted May 2, 2017 Kako gledate? Ja na F kanalu na d3go... Sent from my K01A using Tapatalk
borris_ Posted May 2, 2017 Posted May 2, 2017 (edited) Kada je zadnji put kristina dala neki cist gol? (bez ofsajda ili penala à la Kokeza) Edited May 2, 2017 by borris_
Jozef K. Posted May 2, 2017 Posted May 2, 2017 Meni je jednom Adašević objašnjavao da to nije ofsajd... Ko jebe odbranu što nije pustila loptu, otprilike...Upućena je lopta ka igraču koji je bio u nedozvoljenoj poziciji, a svojim kretanjem nije naznačio da ga lopta ne interesuje. Inače odlična utakmica. Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
radisa Posted May 2, 2017 Posted May 2, 2017 Upućena je lopta ka igraču koji je bio u nedozvoljenoj poziciji, a svojim kretanjem nije naznačio da ga lopta ne interesuje. Ma naravno, ali imali smo par puta priču o tome, mislim da je bila neka utakmica reprezentacije poslednji put...
Jeremija Posted May 2, 2017 Posted May 2, 2017 Etkinson djubre Ovo je previse. Obesiti ga pored Ronalda kad budemo proširivali stadion pa otvarali novi stand...
radisa Posted May 2, 2017 Posted May 2, 2017 Ovo bio penal Jbg, Rene, nije bio... Navas je skinuo loptu, a onda je tek igrač Atletika zapeo za njegovu ruku...
Recommended Posts