Jump to content

Liga Šampiona 2015/2016, 16/17...

Featured Replies

Mene samo zanima da li će biti obična, takoreći uobčajna krađa u duleu Madrđana ili će sudija morati da posegne za epskum rešenjima, koja će se prepričavati generacijama... :fantom:

Čeka se Tom Ovrebo 2.0

Od osnivanja Lige sampiona niko nije odbranio titulu, tako da mislim da nece ni Real ovaj put. Sto onda ostavlja u igri onaj ogavni Juventus, ne zna se sta je gore. Voleo bih da Atletiko uzme da izbegne sudbinu Kuperove Valensije s pocetka 2000ih.

U finalu Real-Juve ima da prsti od fudbala. Zao mi malo Monaka, ali Juve je bolji i za ovu godinu im je dosta. Sledece sezone idu u finale. Kao sto je i Atletku dosta dva finala LS da imaju o cemu da pricaju.

monaco ako rasproda neka 3-4 igraca iz prve postave tesko da ce videti opet cetvrtfinale a ne nesto vise od toga.

Real je izbacio Atletico u zadnje tri sezone, a uzimaju ih i u ligi. Dao Bog da Atletico uzme, ali Kristina i kompanija ne gube.

Cakir daje nepostojeci crveni Kokeu :fantom:

Real je izbacio Atletico u zadnje tri sezone, a uzimaju ih i u ligi. Dao Bog da Atletico uzme, ali Kristina i kompanija ne gube.

+1

Svim srcem za El Choloa. Nek uzme ovo pa moze put argentinske klupe

18033862_1387802244645035_50970923779330

• 2 weeks later...

Ajmo kečapovi, ideemooo

Moj Benzema

Kreistina

Zna se ko je Runaldu! :Hail:

kristina

:wub: