April 19, 20177 yr Kad sam ih ja zvao Farsa odje su ljudi svrsavali na najbolju ekipu svih "vremena"... dodjete na moje posle par godina. Misliš, posle bolnih 7-8 godina u kojima su padale i petarde, tri najveća trofeja i više sporednih, brutalnog omjera h2h itd?
April 19, 20177 yr Misliš, posle bolnih 7-8 godina u kojima su padale i petarde, tri najveća trofeja i više sporednih, brutalnog omjera h2h itd? Nema tih informacija na lajvskoru Svaka cast Juveu, odbrana ko zid i bez mnogo muke u polufinale.
April 19, 20177 yr Misliš, posle bolnih 7-8 godina u kojima su padale i petarde, tri najveća trofeja i više sporednih, brutalnog omjera h2h itd? Kakvih 7-8 godina? 3 ipo godine i onda je dosao Bajern... uh al prija! Real ako uzme ove godine - najbolja ekipa svih vremena. Da vidimo ko ce ponoviti i uzeti dvije u nizu...
April 19, 20177 yr U polufinalu tri simpaticne ekipe i Frankov smrdez. Ima za koga da se navija, mozda se i pogleda zavrsnica Lige sampiona ove godine zbog manjka korporativnog smeca u polufinalu.
April 19, 20177 yr Real Juve polufinale ako ima pravde! Da vidimo ko moze Kristinu da zaustavi... bukvalno se protiv njih videti neće