Jump to content
IGNORED

Liga Šampiona 2015/2016, 16/17...

theanswer

Recommended Posts

Posted

Steta sto Real nije zavrsio posao sinoc, milion sansi su imali, ali Nojer je najbolji golman danasnjice. Ove neznalice sto su se lozile na Bufona i nekad Kasiljasa... :isuse:

Ajde i zbog povrsnih ljubitelja fudbala, bice im zanimljiviji revans na 1:2 nego da je 1:3.

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

481

• John Coltrane

448

• renne

358

• Pokojni Ruxin

333

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

Anćeloti CL specijalista.  :lolol:

Koštao ih je sam Hajnkes još jedne CL titule, tako što je uspeo da izgubi finale na svom stadionu od Čelzija u čijoj startnoj postavi su figurisali 1 Bosingva, Obi Mikel, Kalu i Bertrand. (Unapred se izvinjavam ako deluje kao da sam uleteo agresivno, ali zbilja nisam mogao da prećutim.)

Ma nisi uleteo agresivno i u pravu si, to je bio bas masivan couk.

Bayern je pod Heynckesom imao jasan uzlazni trend i kada je konacno uzeo CL uzeo je na brutalan nacin, usput ponizivsi i najdominantniju ekipu decenije i dominantnu fudbalsku filozofiju decenije (sto je jos veci milestone). Ono sto je Heynckes uradio favorizovanoj Barceloni u dvomecu se ne vidja cesto, ja cu barem pamtiti nemoc da se prenese lopta preko pola dok sam ziv. I onda je nekome palo na pamet da sutne trenera koji je konacno uklopio tim koji treba da da dominira narednih nekoliko godina i dovede tikataka sektasa sa porazene strane, sa logikom da ce ovaj vise dresova i maski™ da proda ili da ce mu kravata mudro ukombinovana sa prslucicem biti prijemcivija za kameru, sta li.

Verovatno sam bio nejasan, nisam ja nuzno za Heynckesa, ali sam definitivno protiv Guardiole. Bilo je vreme da nastave sa nemackim trenerom i cvrsto se drze svoje fudbalske logike, ako im je promena vec bila toliko nuzna, a ne da tumbaju ekipu i pokusavaju da igraju fudbal na nacin za koji skoro svako u prirucniku ima protivotrov.

Edited by crtamOrasi
Posted

Jbg i serija a je nekonkurentna pa to ne smeta juveu:)

Послато са HUAWEI P7-L10 уз помоћ Тапатока

Posted

Ma nisi uleteo agresivno i u pravu si, to je bio bas masivan couk.

Bayern je pod Heynckesom imao jasan uzlazni trend i kada je konacno uzeo CL uzeo je na brutalan nacin, usput ponizivsi i najdominantniju ekipu decenije i dominantnu fudbalsku filozofiju decenije (sto je jos veci milestone). Ono sto je Heynckes uradio favorizovanoj Barceloni u dvomecu se ne vidja cesto, ja cu barem pamtiti nemoc da se prenese lopta preko pola dok sam ziv. I onda je nekome palo na pamet da sutne trenera koji je konacno uklopio tim koji treba da da dominira narednih nekoliko godina i dovede tikataka sektasa sa porazene strane, sa logikom da ce ovaj vise dresova i maski™ da proda ili da ce mu kravata mudro ukombinovana sa prslucicem biti prijemcivija za kameru, sta li.

Verovatno sam bio nejasan, nisam ja nuzno za Heynckesa, ali sam definitivno protiv Guardiole. Bilo je vreme da nastave sa nemackim trenerom i cvrsto se drze svoje fudbalske logike, ako im je promena vec bila toliko nuzna, a ne da tumbaju ekipu i pokusavaju da igraju fudbal na nacin za koji skoro svako u prirucniku ima protivotrov.

Ima to veze i sa godinama ipak, Hajnkes nije baš u cvetu mladosti. Mrzi me sad da prekopavam, čini mi se da je on hteo da ide već posle te strahovito razočaravajuće 2011/12 sezone pa je ipak rešio da ostane još godinu dana. Onda je na zimu decidirano rekao da ide u penziju na kraju sezone, posle čega je Bajern logično maksimalno ubrzao traženje zamene. Može sad da se diskutuje da li su trebali nekog drugog mesto Pepa naravno....Sad što je Jup posle triple krune hteo da ostane, šta da se radi, zamena je već bila dovedena.

Dalje, mislim da je ta Bajernova 12/13 sezona umnogome obeležena baš tom prethodnom, da su svi bili maksimalno galvanizovani, i da je stepen motivacije bio neviđeno visok, to prosto na duže staze ne može da se održi. Sve i da su oni nastavili tim istim putem, nemoguće je reći šta bi se dalje dešavalo. Svakako bi bili jedni od favorita u narednih par sezona. Bilo je i sreće sa povredama te godine, mislim da se samo Kros povredio na par meseci protiv Juvea u 1/4 a moglo bi se reći da je i to bila u priličnoj meri srećna okolnost pošto je vraćen Roben u startnu, koji im je na kraju dobrim delom i doneo CL. 

Barselona 2008-12 je verovatno imala tih četiri godine još bolji roster u kontinuitetu, pa su ipak osvojili "samo" dve CL, prosto koliko god da je neki tim jak, margine za grešku praktično nema. Videćemo hoće li Real prvi put uspeti da uzme dve za redom, na dobrom su putu za sad.

Posted

Jedan statisticki podatak, zanimljiv : 51 penal na 116 utakmica ove sezone, nijedan za Real.  Hop hop hurej!!!  

Posted

jupp je najavio odlazak u penziju, nije isteran iz bajerna...molim vas zapamtite to

bayern ocigledno ima problem sa spanskim ekipama, u poslednje 4 godine ispadaju redovno od njih. sta je razlog? trener? pep je imao svoju filosofiju koja je gurala do negde vise nego dobro, a onda se raspadala pred gore pomenutim timovima. karleto u prvoj sezoni sve sem utakmica sa atletikom u madridu i realom sinoc odradio dobro.

mislim da je problem ozbiljniji od trenera, a sta je-pitanje je za ulija i kalea

veliki udarac sinoc neigranje lewe. drugacije se igra - brani i napada-sa njim u timu. uspeli su da isljkljuce riberija i alabu, zatvorili alkantaru u drugom poluvremenu, namucili vidala i alonsa i to je bilo to. zasluzeno su pobedili.

ne mislim da je buli problem, i ne bih se upustao u detaljnije analize kad je igra bajerna u pitanju...

Posted

jupp je najavio odlazak u penziju, nije isteran iz bajerna...molim vas zapamtite to

+1

Ako ne shvatimo Pepa za ozbiljnog trenera, a nakon visina koje su dosegli sa Jupom, očekivano je da klub uđe u manju krizu. Karlo radi posao, besmisleno je pomisliti da je Zidan veći trener iako mu ide od ruke. Još ništa nije gotovo u tom duelu

Posted

hummels i boa. u startnoj postavi. karleto se kocka, ne volim kad roviti ihraci igraju od 1' u ovako bitnoj utakmici.

cenim da nije imao izbora, mozda neka kombina sa bernatom na lb i alabom i kimihom kao stoperima...

ali sa 2 povredjena cb na ove zveri veceras, bice veselo........

Posted

U lesteru svki prekid oko 16 se ceo stadion diže na noge :lolol:

Posted

Atleti lagano, ocekivano.

U Madridu Real blizi golu nego Bajern, Anceloti pogubljen.

Posted

Odlican fudbal u Madridu. Real bolji, ali kakvo uklizavanje za blok Humelsa...

Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2