Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2015/2016

Recommended Posts

Posted

Bolje je da bude i manje timova al da svi budu aktivni i da se peglaju do zadnjeg kola nego da bude po svaku cenu 20 od kojih ce nekolicina biti fantomski i koji ce postati neaktivni do oktobra.

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Прслин

362

• malkin

302

• ducca

259

• Pokojni Ruxin

192

Posted

Naravno! Ko ne misli da završava ne treba ni da počinje.

Posted

Naravno! Ko ne misli da završava ne treba ni da počinje.

+1

Posted

Napravio sam moćan tim,ne bi trebalo da do pocetka bude mnogo promena,jer poucen iskustvom iz proslih sezona ne treba novajlije odmah gurati u vatru ????.

Posted

Da li i mogu da se pronadju neke classic lige u kojima ekipa prima novajlije? Ili to samo ako poznaješ nekog?

Posted

Uglavnom su svi dobrodosli u classic league,imas skoro na svakom zivom forumu ligu i sportskom sajtu.Mozes i preko fb stranice za fantasy sa strancima.

Posted

Morževi junajted su nasukali na svoju santu leda. Ovoga puta nema šampionskog broda, ali će tim pokušati da se vrati tamo do sledeće sezone, gde mu je bilo uobičajeno stanište. :)

Za sada, deluje da će biti prijatna plovidba u prijatnom i uglavnom poznatom okruženju u Ligi1.

Mene su početkom tekuće godine napale veće obaveze nego što sam navikao u životu, ali sam siguran da će biti dovoljno da tim bude namešten u 95% situacija i da me može iznenaditi samo neko vanredno kolo.

Kad smo već kod toga, zar liga ne počinje obično krajem avgusta??? Znam da su se nekad još tokom Beer festa ugovarali ulasci u razne privatne lige, a sad treba srediti tim do 7-8. avgusta. Treba pohvatati i ova nova pravila o trostrukom kapitenstvu, svi u napad formacijama, kao i 15 na 11 strategijom. :) Da ne pominjem što ni ne znam skoro ništa o transferima koji su se desili do sada.

Posted

Čemu praćenje transfera, ako igraš sa 11 igrača protiv 15

Obesmišljeno je :(

Posted

Aj sad, to je jednom u 38 kola...i opet ne mora nista da znaci klupa na kojoj moze ostati 5 poena a moze i 25 pa da izgubis dvocifrenom razlikom.

Posted (edited)

muslin ne propusta priliku da se posere u novosti  :D

Edited by cvrlle
Posted

Da izglasamo pravilo da Muslinov protivnik u svakom kolu mora sa iskoristi neki booster? Da ne ispadne da je ovoliko kukao bez razloga.

Posted

Koja svrha. i onako sve ovo više nema smisla -_-

Ovo može da prođe u classicu, kao dodatna zanimacija,  ali u h2h ligi gde svaki poen odlučuje, posledice su nesagledive. samo gledajte

Posted

sezona kreće za dve nedelje? :o

hezuse, pa ja ne znam ni ko su novajlije u ligi, a kamoli ko će da bude ovosezonski Bohan™.

kolko će ova sezona da bude loša :isuse:

Posted

Neka ostane zapisano da ja jos verujem u Bohana i da ce razvaliti ove sezone ako bude dobio priliku -_-