May 11, 20168 yr Posle nervnog sloma u prvoj tekmi i povrede Marsijala na zagrevanju, sinoc me je ljudski ispostova. Ali i ostale 3 ekipe koje mi disu za vrat su nadomak pobeda. Izgleda da ce sve biti otvoreno pred zadnje kolo, ukrcavanje na Brod ce biti zanimljivije od zavrsnice ESP Primere.
May 11, 20168 yr Ja sam izgubio ovo i proslo kolo od poslednjeg i od neaktivnog, šta reći a ne zaplakati.
May 11, 20168 yr Nama koji smo se ukrcali jos pre 5 kola se fucka za zavrsnicu, neiskoristene dzokere i transfere i to da li ce Nyomovih 0 minuta doneti 10p sa klupe
May 11, 20168 yr Mene jedino 2 Milnerove asistencije mogu da izvuku. Steta sto nece ni minut da odigra. #ocaj
May 11, 20168 yr tolaa je brutalno namestila ship: gazim neugodne-tutanj-kunice, ali sta mi vredi kad neprijatelji “samaraju” mrtve ekipe po 91-0. ostaje mi nada da se neki wilshir ili benteke digne iz groba…
May 11, 20168 yr Ja traku dao Stukiju, koji je imao 2 tekme u ovom kolu. U prvoj nije igrao, u drugoj ce verovatno u 89. minutu da udje. Cisto da mi Kun ne donese 12 poena. Cestitke i na pobedi i na promociji. Svaka cast. Trudio si se da izgubis, ali ja sam ipak bio neumoljiv. Kerol trostruki kapiten, pa -4 za Kresvela, su samo neka od mojih dostignuca u ovom kolu.
May 12, 20168 yr Nisam pomno pratio ovo kolo pa tek sada povezao da me Lukakarina precka sa 3 metra u 90' kostala pobede Cestitke neprijatelju...
May 12, 20168 yr Mene je Lukakarin gol u '90 kostao pobede od 1 razlike kojom bi mi opstanak bio skoro sigurno obezbedjen ovako odoh u trecu ligu.
May 12, 20168 yr Već nedeljama ušuškan u sredini Broda, ne mogu ni u elitu ni u beton.. Smorčina.. Da sve ne bude toliko dosadno, ove nedelje je bio 1 jak duel, 103-92 protiv Cevapa koji sad najverovatnije ostaje bez promocije.. A Pokusni kunići ako me se jednog dana sete..
May 12, 20168 yr Cestitke i na pobedi i na promociji. Svaka cast. Trudio si se da izgubis, ali ja sam ipak bio neumoljiv. Kerol trostruki kapiten, pa -4 za Kresvela, su samo neka od mojih dostignuca u ovom kolu. Hvala hvala, i ja tebi cestitam promociju. Kolo za zaborav, ali bitna su samo nova 3 boda.
May 12, 20168 yr Cuj, Zoki, da se setim. Celu sedmicu vise navijam za Cuvare nego za Kunice. Kvalitetnih 100+.
May 12, 20168 yr Ja se nadao da ces i ti da kiksnes, pa da se muski pokokamo tsva, ti i ja u poslednjem kolu za promociju. Vas dvojica idete na ekipe koje su iznad nas, a ja na ekipu iz donjeg doma, pa bi bilo bas zanimljivo. Ovako si pokvario zabavu :)
May 12, 20168 yr Hvala hvala, i ja tebi cestitam promociju. Kolo za zaborav, ali bitna su samo nova 3 boda. Hvala
May 13, 20168 yr Cestitke i od mene svim "promoterima",a posebno argentincu koji me je pred kraj prosle sezone istim ispratio u premer :) a od sada...do nemilosrdne borbe za opstanak