adasevic Posted May 4, 2016 Posted May 4, 2016 Pocastvovan sam sto je Adasevic cuvao divlju kartu do danasnjeg kola. Zapravo sam planirao pred ono veliko kolo, ali sam se zapio prethodno vece, pa sam ustao tek kad je kolo pocelo Kako god bilo, ovo kolo protoiv tebe je slika i prilika moje sezone. Izgubih za 1p, a da ne pricam da je bolje da nisam ni dirao tim :D Sve dileme koje sam imao, resio sam pogresno. Od Mancesterove - Rasford ili Marsijal, preko Antonio vs Barkli, pa do stavljanja Sanceza za kapitena ili ostavljanja Agurera u timu... Kako stvari stoje i ove godine cu da izvisim za Premer. Kaskam 3 boda za Cevapom i Pokusnim Kunicima i imam najmanje bodova, sto znaci da cu tesko do pozicije 5. Al nada gori do poslednjeg trenutka :D
Dziber Posted May 7, 2016 Posted May 7, 2016 Doveo sam Darmiana i otisao u minus zbog njega. Moco, gazis 25. maj, 5-4
Moća Posted May 7, 2016 Posted May 7, 2016 A njemu ulice Vardi sa 10 poena sa klupe. Ovolika serija malera ne znam dal me ikad zadesila.
Pokojni Ruxin Posted May 7, 2016 Posted May 7, 2016 Moj neaktivni neprijatelj tačno ima bolje posložen tim za ovo kolo od mene koji sam divljao prošle nedelje :D Njemu kapiten kosta meni paja pa vi vidite...
Tolaa Posted May 9, 2016 Posted May 9, 2016 Mauci, bez ikakve sanse da opstane, resio da aktivira triple kapitena Costu bas protiv mene.
malkin Posted May 10, 2016 Posted May 10, 2016 stavio traku navalnom igraču 1 Uest Hema pa može li gluplje
Pokojni Ruxin Posted May 10, 2016 Posted May 10, 2016 Koliko mene iritira ovo duplo kolo...sve sam omašio :(
San Epifanio Posted May 11, 2016 Posted May 11, 2016 stavio traku navalnom igraču 1 Uest Hema pa može li gluplje Moze, trostruki ©
Behemoth Posted May 11, 2016 Posted May 11, 2016 Ja traku dao Stukiju, koji je imao 2 tekme u ovom kolu. U prvoj nije igrao, u drugoj ce verovatno u 89. minutu da udje. Cisto da mi Kun ne donese 12 poena.
Recommended Posts