Calavera Posted August 7, 2015 Posted August 7, 2015 (edited) pa ja cenim da je to nešto kao Aleksis--u punom je treningu ali nije još 100% spreman za start. Cenim da ne mora da bude 100% da bi ga Pellegrini startovao™, previse je dobar da bleji na klupi a i Pulis je to... Mislim da cu ipak krenuti s njim od pocetka, kapirao sam da pocnem s Rodnijem™ i 2.5 milke u banci, ali planirani transferi su ionako prevara. Edited August 7, 2015 by Calavera
Calavera Posted August 7, 2015 Posted August 7, 2015 Znam, ovo je bas ona klasicna fifti-fifti odluka. Ali sto kaze nas narod, Kun je Kun -_-
crtamOrasi Posted August 7, 2015 Posted August 7, 2015 Prikljucujem se betonjerci veceras, nemoj da nema mesta bice svacega
Bogotac Posted August 7, 2015 Posted August 7, 2015 Ako neko nadje davnoizgubljeni kod i posalje ljudima,da 20
Прслин Posted August 7, 2015 Author Posted August 7, 2015 Не одлажите приступање и намештање тимова, дешавало се ранијих година да трокирају сервери дан пред почетак када свих три милиона играча груне у намештање тимова.
Zis Posted August 7, 2015 Posted August 7, 2015 šta je ovo, sad mi je i Beštija ponarandžastio, uz žute Costu i Kuna! Okej, ajmo ponovo...
Kanzas siti zez Posted August 7, 2015 Posted August 7, 2015 kod za beton ligu jos uvek nisam dobio. Sta mi je trebalo da se zameram Tolii?
Recommended Posts