Jump to content

Euroleague 2015/16-dogodine u Berlinu!

Featured Replies

Kakva tekma!

Sjajna utakmica.

Pobegose ovi grobaru s lopate, ali svejedno nimalo ohrabrujuci prizor. Ne znam sta mi bi da navijam da nam Kari dodje pre Turaka onomad :isuse:

a jebo vas, ne smije caroll da ostane sam. A mogli su lagano da izrotiraju, dvojica su izasla na sergia. Super utakmica.

Baš odličan meč, a i u baskiji neizvesno

• Author

Jebem ti kad moram za Real navijam :frust:

plus 1.

Produžetak, Braun u poslednjoj sekundi iz odbojke

Cedevita... :Hail:

Nikad jaca aba!

Kako izgubi Bajern,poslednjih 2:15 jedva prenosili loptu preko pola :isuse:

Bajern se samoupucao poslednja dva minuta, potpuno neverovatno su pustili tri ili cetiri uzastopna suta za trojku kod 89:96.

Real odvratan kao i uvek, ali vas je ostavio u zivotu za prolaz.

Edited by Yoda

kari ispustio dve pobede i siguran prolaz. bilo bi dobro da padnu posle ovog poraza, ali objektivno igraju košarku za dva nivoa iznad naše. a i dalje imaju tu jednu ekstra pobedu viška, koju ćemo mi u najboljem slučaju da porodimo.

Opustite se, nismo mi konkurenti u ovoj grupi

vraca li se marcus do reala ovde?

a to je vazno zbog?

a to je vazno zbog?

da izbaci spanske picke tako sto utrpa sedam trojki preko ljuljove ruzne face. ali izgubi bajern.

mracite, ovakvi rezultati idu zvezdi u korist, deset utakmica, deset pobeda domacina, zvezdi ce jedna pobeda u gostima biti dovoljna za prvo mesto u grupi.

a kako stvari sada stoje uz malo srece, ta zvezdina grupa bi mogla izgledati ovako: zvezda, strazbur, kuca, cedevita, kuban, zalgiris, unikaha, brose. tu smo lagano prvi.

i ne, naravno da nije rano da se vec sad izvodi racunica za top 16, nasa igra nam daje puno pravo za to. a i malo da se kurcim da sam vec posle nepune dve godine naucio kako se sastavljaju grupe za top 16