Аврам Гојић Posted July 24, 2015 Posted July 24, 2015 (edited) Joj Hamlete pricamo o strukturi naslova ovde Dobar je Putinara, neka je kupio kera, lep gest. Edited July 24, 2015 by Грешни Василије
Hamlet Strašni Posted July 24, 2015 Posted July 24, 2015 Pa dobro, ali ovaj naslov je meni ok. Kao neki tizer, nema bombastičnih reči, pri tome je priča simpatična (bar na prvi pogled ako se apstrahuhju euroazijske imerijalne konotacije) i slike su normalne, eventualno nedostaju tri tačke na kraju rečenice da bi sve bilo po mom ukusu. I ruske trupe na bugu, ali to je već drugi par čizama
Аврам Гојић Posted July 24, 2015 Posted July 24, 2015 I ruske trupe na bugu, ali to je već drugi par čizama Pusti to, neka im Baltik, na primer
Аврам Гојић Posted July 24, 2015 Posted July 24, 2015 Hrvatska gori, a odbija rusku pomoć i njima su hteli da kupe psa?
svashtabezneshto Posted July 24, 2015 Posted July 24, 2015 Ne znam, to je naslov, tekst je da su Rusi ponudili pomoć u gašenju požara a Hrvati se zahvalili, jer su procenili da im još uvek ne treba pomoć iz inostranstva. Ali, zašto propustiti priliku za debilan naslov sa agendom.
akibono Posted July 24, 2015 Posted July 24, 2015 SRCE ZA DECU Radiša: Sad će i kod nas dolaziti drugari ... ups, pogrešan topik, treba na 'iz foruma u medije', neka forumska kampanja izgleda
Miralem Posted July 24, 2015 Author Posted July 24, 2015 Poginula je samo nekoliko trenutaka nakon što je postavila ovu sliku na Instagram Majka bolesna od raka svakodnevno piše pisma ćerki: "Uradila sam sve što sam mogla" Nećete verovati šta je uradio školski hor kada su saznali da im učiteljica ima rak nekako imam utisak da je ovo samo pocetak, i da ce naslovi postati mnogo gori. iako ne vidim kako, ali hoce.
Аврам Гојић Posted July 24, 2015 Posted July 24, 2015 nekako imam utisak da je ovo samo pocetak, i da ce naslovi postati mnogo gori. iako ne vidim kako, ali hoce. hm aj da oduzmemo jos informacija i dodamo jos clickbaita. MOZAK MU JE ISCUREO IZ LOBANJE DOK JE JOS UVEK DISAO! ne, ne vec je ovako. MOZAK CURI, ČOVEK DIŠE! (VIDEO)
Miralem Posted July 24, 2015 Author Posted July 24, 2015 (edited) pogledajte sta joj je ispalo iz picke! e al ozbiljno, ajde da ne izmisljamo naslove- topik postoji upravo zbog onih neverovatnih koji stvarno postoje. Edited July 24, 2015 by Miralem
stoka Posted July 24, 2015 Posted July 24, 2015 (edited) Malo su razočarali mediji 11. jula jer nigde nismo nabasali na naslove koji bi izgledali otprilike ovako: Hodao je mirno Srebrenicom i onda mu se desilo nešto potpuno neočekivano! TAJ LUDI SVET: Evo kako goste dočekuju u Bosni! VIDEO: Posle ovoga neće vam ni pasti na pamet da odete u Srebrenicu! Edited July 24, 2015 by stoka
Hamlet Strašni Posted July 24, 2015 Posted July 24, 2015 To zvuči kao nešto iz udžebina o ginekološkim infekcijama. Ja to ne bih kliknuo. Na: evo gole žene, vidi se i pička bih, bez razmišljanja pogledajte sta joj je ispalo iz picke! e al ozbiljno, ajde da ne izmisljamo naslove- topik postoji upravo zbog onih neverovatnih koji stvarno postoje.
Miralem Posted July 24, 2015 Author Posted July 24, 2015 To zvuči kao nešto iz udžebina o ginekološkim infekcijama. Ja to ne bih kliknuo. Na: evo gole žene, vidi se i pička bih, bez razmišljanja ovaj nije namenjen muskarcima.
Recommended Posts