Peter Fan Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 Ne kazem da nije realan problem, ali naslov je krs.
Аврам Гојић Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 Ne kazem da nije realan problem, ali naslov je krs. Ma dobro, stil bi, da kazem, mogao da bude bolji, ali imas celu informaciju u naslovu... Nema veze, sitnicarim :)
garcia Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 Vaso daj predloži neki medij gde mogu da se najneutralnije moguće informišem o svakodnevici. spao sam na inertni Danas, koji u današnjem broju prenosi vesti od prekjuče.
Аврам Гојић Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 Ne mogu da preporučim nijedan pojedinačni medij, jedini način je agregatno čitanje svega živog pa šta ti Bog da.
garcia Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 zar to nije agregator vesti postojećih medija, crpna stanica takoreći?
Аврам Гојић Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 (edited) Pa da, to je dobro mesto za početak avanture :) Ja tako i čitam vesti kada tražim nešto konkretno, ukucam pojam u tražilicu naslova.net i pročitam sve dostupne tekstove. Edited July 23, 2015 by Грешни Василије
levi Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 Sa dizajnom izgleda idu i Nećete verovati naslovi. Ovde ih nema, ili su bar manje napadni
rajka Posted July 24, 2015 Posted July 24, 2015 ali je zanimljivo da Daily Mail, trenutno najpopularniji medijski sajt na svetu koristi potpuno obrnutu taktiku i sve ti odmah kaze u naslovu. Recimo, trenutno na naslovnoj strani: Scorned wife drove car at her teacher husband and knocked him over while shouting 'she's only 18' after discovering his affair with a former pupil Stunned NHS worker, 19, is hit with a mobile phone bill for £21,819 after coming home from family holiday in Turkey 'My dad is a jerk!' 22-year-old US 'brat' blows £60,000 college fund on holidays and clothes and attacks her parents for refusing to use their retirement fund to bail her out Judge is removed from £3billion British Airways case after ranting about his lost luggage and threatening to grill their chief executive about where his suitcase had ended up The glamorous, bankrupt 'drug mule' who was busted after 'flirting with border officers in a bid to smuggle 13lbs of cocaine into the US in her gold Mercedes' i tako. ne znam koji su mi bolji.
Cane Vukic Prebranac Posted July 24, 2015 Posted July 24, 2015 Ово је најдужи наслов који сам видио још од "Ђурђевдан је а ја нисам с оном коју волим".
akibono Posted July 24, 2015 Posted July 24, 2015 ovaj je zanimljiv sa konkretnim imenom, a prilog prati krvava fotografija - ali ne supružničkog peharomora nego klanja... bitno samo da je vrlo vrlo crveno, i da burma sija! LATINO PLESAČ ŽENI KATARINI POLOMIO LOBANJU PEHAROM: Evo koliku kaznu je dobio za ovo ubistvo!
renne Posted July 24, 2015 Posted July 24, 2015 Devojčica pisala Putinu da nema novca da kupi psa, a evo šta je on uradio
fikret selimbašić Posted July 24, 2015 Posted July 24, 2015 OTAC BORCA UFC-a: Zašto sam svog sina tjerao da se hrva sa medvjedima.
Hamlet Strašni Posted July 24, 2015 Posted July 24, 2015 Devojčica pisala Putinu da nema novca da kupi psa, a evo šta je on uradio Koliko sam pročitao vest, kupio joj je psa i poslao. Šta ti je ovde problematično?
Recommended Posts